Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

savil //καλημερα // 29 Ιουλιου 2012


Κυριες   Κυριοι
καλημερα σας
καλο καλοκαιρι

Ελαβα πολλα μηνυματα,απο πολλους αναγνωστες,τι θα γινει με τις μετχες της ΑΤΕ.

 απαντηση

Οι μετοχες της ΑΤΕ ,δεν χανονται,υπαρχουν και θα υπαρχουν,εως οτου διαλυθει η εταιρια.Απλα δεν διαπραγματευονται στο Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων.
Οι μετοχες αυτες εχουν λογιστικη τιμη,οι μετοχες αυτες εχουν καποια αξια μεσα τους.
 Η  ΑΤΕ η παλαια ,εχει κρατησει δια λογαριασμο της και υπερ των μετοχων της τις θυγατρικες εταιριες Δωδωνη,σεκαπ,ΕΒΖ ,και 6 δις νομιζω επισφαλεις απαιτησεις.
Η ανακοινωση που διαβασαμε ,δεν αναφερει ,τι ακριβως εχει κρατησει,τοσο απο δικαιωματα ,οσο και απο υποχρεωσεις ,ομως  τιποτα το  οριστικο δεν ισχυει,αν δεν δουμε τους δυο Ισολογισμους ,διαχωρισμου της εταιριας [ΑΤΕ] σε καλη και κακη τραπεζα.
ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙς ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΠΑΛΑΙΑ ΕΤΕ,ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ ΤΟ 10% ΤΩΝ  ΚΑΘΑΡΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙς ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΦΑΛΗ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ 6 δις,αν ειναι αυτο το ποσον,θα παει υπερ των παλαιων μετοχων,μετα την εκακαθαριση.Δεν εχει τελειωσει ΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
Οι παλαιοι μετοχοι θα παρυυν το 10% ,διοτι τοσο ειναι το ποσοστον που εχουν στην παλαια  ΑΤΕ.
90% ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ και 10% εχουν οι μικρομετοχοι. Φυσικα αυτο μετα την εκκαθαριση διαλυση της εταιριας και εφοσον προκυψει θετικον αποτελεσμα,μεταξυ δικαιωματων και υποχρεωσεων της παλαιας εταιριας[κακης τραπεζας].

Διαπιστωση

Παρατηρω ,ο,τι οι περισσοτεροι ,δεν εισθε σωστα καταρτισμενοι στην δουλεια μας.Πρεπει να επιμορφωθειτε.Πρεπει να μαθετε στοιχειωδη πραγματα

Ιδιωτικης οικονομικης
εμπορικου δικαιου
λογιστικης απαραιτητα

ειδικα δια τους νεους στην ηλικια που θελουν να μπουν στα επαγγελμα η γενικα αυτους που θελουν να γινουν εμποροι στις αγορες.Μπορει να εισθε αξιοι και πολυ πετυχημενοι στις δουλειες σας και στην ζωη,αλλα εδω θα σπασετε τα //ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ//,αν νομιζετε οτι η αγορα ειναι απλως μια βολτα ως την πλατεια//ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ//.
Φυγετε οσο ειναι νωρις, πριν καταντησετε περιγραφικοι  και μυθοπλαστικοι τυποι της //αγορας// η αδιορθωτοι αλογομουρηδες.
Η αγορα θελει επιστημονικη καταρτηση 100% και 1000% τεχνικη εμποριου.
Ναι στην αγορα,αλλα απο καταρτισμενους εμπορους.

savil  29 Ioυλιου 2012