Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων (r)[ επικαιροτητα ΑΤΕ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ


Η εισησεγραφια που διαβαζω,ειναι ασχετη με την πραγματικοτητα,σχετικα με το αναγκαστικο συμβαν της Παρασκευης και την Πτωχευσης της Αγροτικης Τραπεζας.
Δεν εχουμε κανενα (ντηλ),απλα ειχαμε πτωχευση της Ατροτικης τραπεζας και αναγκαστικη διαχειρηση ,απο την τραπεζα της Ελλαδος,η οποια την προσαρτησε σε μια αλλη 100% προβληματικη τραπεζα,αν δεν ειχε την στηριξη   του  Τ.Χ.Σ.
Η μεθοδος αυτη επιλεχτηκε,προκειμενου να αποφυγουν το ατυχημα.Το παρουσιασαν σαν δηθεν ντηλ ,δια να μην τρεξει ο κοσμος την Δευτερα εξω απο τα τραπεζικα καταστηματα ,της Αγροτικης και ζητα τις καταθεσεις του,οι οποιες φυσικα δεν υπαρχουν ουτε στην Αγροτικη,αλλα ουτε σε καμια αλλη τραπεζα.Τους βολευει λοιπον ο χαρακτηρισμος της πτωχευσης ,ως δηθεν [ντηλ] και βλακιες,απλα να ριξουν σταχτη στα ματια του κοσμου,δια το πραγματικον γεγονος.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΝΟΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟΣ.
Αν αφαιρεσουμε την παρουσια του Τ.Χ,Σ ,τοτε και το νεο σχημα τελει υπο πτωχευση,ετσι απλα ,δια να ξερουμε που βρισκομαστε.Ενας μετοχος υπαρχει και αυτο ειναι το Τ,Χ Σ.
Δια να υπαρξουν πολλοι μετοχοι ,πρεπει να πληρωσουν το ποσον που τους αναλογει και ειναι το πηλικον των χρηματων που εδωσε το ΤΧΣ ,προς τον αριθμο των μετοχων των υφισταμενω1 ,140 δις τεμ .μετοχες.
Εχουν βγει τα παπαγαλακια και //καρβελια ονειρευονται// δια δηθεν ντηλ και βλακιες.Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει.
διαβασα επισης σε μεγαλο εντυπο την εξης ΠΑΤΑΤΑ,δια την υποτιθεμενη //νεα τραπεζα/ ,μετα την συνενωση
-------------------------------------------------------------

η νεα τραπεζα θα εχει 

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΝ=75 δις ευρω
Συνολικες καταθεσεις =35 δις ευρω
χορηγησεις =47 δις ευρω.

Τι δεν μας ειπε και τι δεν ανελυσε ο (η) συντακτης της αναρτησης
------------------------------------
-Ποσο ταμειον εχει τωρα  το νεο σχημα απο το συνολον των καταθεσεων[το εκανε γαργαρα]
-δεν μας ειπε τον υφισταμμενο δεικτη καθυστερησεων απο τις χορηγησεις,εκτος και ολοι οι ανθρωποι απο την Δευτερα θα πληρωνουν κανονικα τα δανεια τους και οι επισφαλειες θα μηδενισθουν στο εξης.
δεν μας ειπε το  υπολοιπο κοματι του Παθητικου,διοτι ενεργητικον = παθητικον και αφου το ενεργητικον ειναι 75 δις ευρω και το παθητικον θα ειναι 75 δις ευρω. Ομως επειδη οι καθαθεσεις ειναι παθητικον και ειναι 35 δις  τα υπολοιπα 40 δις απο το σκελος του παθητικου τι ειναι?
Μηπως ειναι κολοκυθακια με λουλουδι απο τον καμπο του Μαραθωνα?
ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΝ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ.επαναλαμβανω,ποσα ειναι τα ιδια κεφαλαια και ποιος τα εβαλε.δηλαδη ποιος εχει τα κλειδια ιδιοκτησιας σημερα.
Ελπιζω ,τουλαχιστον ,οτι ηταν εντελως ασχετος(η) ,αυτος που εγραψε αυτην την αναρτηση,διοτι δια ειδικος δεν φαινεται,αφου ουτε στοιχειωδη στοιχεια δεν ανεφερε.
Το ενεργητικον δεν ειναι  δειγμα μεγεθους μιας επιχειρησης,ουτε  κριτηριον δια οποιαδηποτε αναλυση.Μοιαζει με εκεινο τον πανυψηλο Κινεζο (νομιζω),που πρεπει να τον κρατουν δυο
δια να περπατησει.Το υψος και το μεγεθος,εχει αξια,οταν ειναι υγιες και δια να ειναι υγιες,παραγει υψηλη κερδοφορια δια τους μετοχους,ετσι απλα μα τοσο απλα.  

savil  29-7-2012

σημ. πολλοι την Δευτερα ,θα ψαχνουν ,δια ενα μεγαλυτερο βλακα απο τον ευατο τους δια να φορτωσουν την βλακια τους.