Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων (r)[ το κλεισιμο της αγορας σημερα 24 Ιουλιου 2012]


Κυριες- Κυριοι

Η διασπαση του 220 που εγινε χθες ηταν μια πολυ σοβαρη διασπαση ,και μας εδωσε σημα δια πτωτικην πορεια.
Επισης η απωλεια του 224 ,ειναι εξισου μια δευτερη και μεγαλη ενδειξη ,οτι η αγορα ,ισως στοχοποιει ακομη και το 168.
Αυτα τα εχω γραψει πολλες φορες και ισχυουν.
Η προσφατη ιστορια του δεικτη ,μας εδωσε να καταλαβουμε ,οτι αυτα ολα τα ανατρεπει με ευκολιαΤο απεδειξε 2 φορες.Πραγματικα τα ανετρεψε την 1ην φορα οταν εκανε χαμηλο 202 μοναδες,αλλα τα ανετρεψε και πριν λιγες ημερες με το χαμηλο 215 που εκανε επισης.Χρειαζεται πολυ προσοχη.Αν απο μερα σε ημερα δεν γραφει αρνητικες αποκλισεις[κοκκινο] απο την προηγουμενη ημερα,τα πραγματα ,επανεξεταζονται.
Απο χθες ειναι στην ιδια περιοχη γυρω απο το 210..Εκανε τρεις προσπαθειες απο χθες να διασπασει το 212 και να περασει στο +213.Ομως δεν τα καταφερε.ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ.
Το κυριον ομως χαρακτηριστικο ,ειναι,ο,τι αυξενεται ο ογκος.Θελει αναλυση ,ανα μετοχη ,δια να εχουμε σωστα συμπερασματα.Τα χαρτια που τραβουσαν τον δεικτη και την αγορα ,μετα τους τεραστιους χθεσινους ογκους ,θελουν χρονο να επανελθουν με ευκολια σε ανοδικη τροχια και αν επανελθουν ολες.Νομιζω η αυριανη ημερα θα ειναι καθοριστικη ,δια την διαγνωση της πορειας του δεικτη.Δεν θα καθησει και ενα αιωνα στο 210.
Νομιζω ηταν ανεντιμο ,αυτο που εγινε χθες,απο καποιους δηθεν εξυπνους,με πτωση -16% σε δυνατα χαρτια. Χαλασαν το κλιμα στην αγορα.Να δουμε την συνεχεια.Κατι σκεπτομαι και βλεπω ,σαν αιρετικος που ειμαι ,αλλα θα τα πουμε και το βραδυ ,οσο μπορω περισσοτερο αναλυτικα.

savil  24 Ιουλιου 2012.