Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων (r)[ η αγορα τωρα 13,55 24-7-2012]


Κυριες  Κυριοι

Παρακολουθουμε μια συνεδρια σημερα,γνωστη απο τα παλια.Ενα (μπαμ) ,μεγαλο κερι και μετα χωρις ,βιασυνη μαζεμα της αγορας.Το εχει κανει πολλες φορες τελευταια,αλλα ισως και αυτο το ουρανοκατεβατο -8.1% χθες,να εντασεται μεσα ,στην μεθοδολογια δρασης των μεγαλων γραφειων.
Ομως τα σημεια ειναι εκει και μας πληροφορουν. Κατω απο το σημειον θαυμα[202] .τα πραγματα σοβαρευουν πολυ ,μα παρα πολυ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ  ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΤΑ 75% ΠΤΩΤΙΚΗ.
Αν παλι ο δεικτης υπερβει το 224 ,αυτη την φορα ,τοτε τα πραγματα σοβαρευουν παρα πολυ απο την ανοδικη προοπτικη.Ως το 224 μπορει να γυρισει ,αφου παρει τα κλειδια που ξεχασε ,οπως σας ειπα χθες  για το 220 το γνωστο. Αυτα τα αλματα μιας ωρας ,δεν πιανονται απο συνετους και σωστους εμπορους,ουτε ειναι η ουσια της δουλειας μας.Το μαυρο -ασπρο ,ειναι για αλλη κατηγορια εμπορων.
Εδω στο 210  περιπου χθες και σημερα εχει,εχει ριξει αγκυρα ο δεικτης.Δεν μπορουμε να βγαλουμε ακομα συμπερασματα,απλα τα ιστορικα στοιχεια,παντα δειχνουν ανοδικη εκτονωση ,απο το σημειον ,στο οποιον εμεινε πολλες ωρες ο δεικτης. Δεν εχω πεισθει ακομη ,δια πτωτικη πορεια,εκτος και χαθει γενικα το 200.Ισως να ζω στην αγνοια των αποτελεσματων και αυτο ειναι βεβαιον,διοτι δεν εχω εσωτερικες πληροφοριες ,οχι εξ ακοης ,αλλα εξομασι.Αν δεν δω με τα ιδια  μου τα ματια,δε πιστευω τιποτα ποτε. Το τραπεζικο ειναι ενα προβλημα.Σας ειπα -90 ποντους απο το 230 περιπου,αλλα με τιμη ΕΤΕ 3 ΛΕΠΤΑ.
Περιμενω περισσοτερες πληροφοριες ,απο το ταμπλο.Με οσες εχω ως αυτη την στιγμη  ,νομιζω ενα κοματι του 228....208  θα ξαναδουλευτει ,δηλαδη ως το 218 περιπου και βλεπουμε.Ομως δεν μπορω να το στηριξω με αριθμους, αλλα απο μια συνηθη πρακτικη που επικρατει ,μετα μια μεγαλη βουτια του δεικτη.

savil 24-7-2012.