Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE /ATHEX. TOP 20 [ 23 Ιουλιου 2012]


Κυριες Κυριοι

Οταν μια αγορα γραφει + -  8% και οι καλυτερες εταιριες -15% ,δεν ξερω αν ο τιτλος 
ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ  EINAI KAI O ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΣ ,ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.

Ισως ενας τιτλος [ΚΑΖΙΝΟ ON LINE]να ηταν περισσοτερο αντιπροσωπευτικος.
Λοιπον ,τι να σας γραψω ,τωρα/ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ? 
Η απαντηση μου ειναι δεν ξερω. Θα σας πω αυτα που εχω στο μυαλο μου .

1ον ολα ειναι δυνατα δια αυριο π.χ να χασει ο δεικτης ακομη 20 μοναδες,τωρα  που μαθαμε τον τροπο ,γιατι να μην συνεχισουμε?
Μπορει ομως να παμε και στο 220 ,ετσι δια να παρουμε τα κλειδια του σπιτιου μας,αφου θα παμε διακοπες νοτια μερια..Απο τις 13.00 ως το κλεισιμο της αγορας .4 ολοκληρες ωρες ο δεικτης ηταν ακινητος μεταξυ 211και 208. Τι εκανε εκει τοσες ωρες? Ειδα πολλους να αγοραζουν .
Αν εχουμε μια ταλαντωση πανω στον αξονα 215 ,τοτε μετα δυσκολιας θα χασει ο δεικτης το 202 και ξερουμε πως αντεδρασε την προηγουμενη φορα  στο σημειον αυτο.Αν δεν αντιδρασει,τοτε θα σορταρουμε και τα  παπουτσα μους και ας περπαταμε μετα χωρις παπουτσια.[αστειο ειναι αυτο ,ποτε δεν σορταρουμε και τα παπουτσια μας].
Αυτα τα μεγαλα κερια ,συνηθως  ειναι τακτικες αιφνηδιασμου.Παντως ο δεικτης δεν εχει κανενα τεχνικο στηριγμα στην κατηφορα.Σας ειχα πει το τελευταιο ηταν στο 220.Τωρα ειναι ελευθερο πουλακι να πεταξει οπου θελει .Τιποτα δεν μπορει να τον εμποδισει.Ολα τα εμποδια ειναι πισω του ,αυτος εχει περασει μπροστα και σε αντιθετη πορεια ,ετσι δεν εχει τεχνικο προβλημα.Ειναι καθαρα προβλημα σχεδιασμου των δυνατων συναδελφων.Δια ανοδικο δεν μιλω,δεν εχει νοημα,τυπικα θα ελεγα με περασμα πανω απο το 220 ,η με ταση σταθερη προς αυτο ,τα παντα θα γυρισουν τουμπα.
Να γιατι σας γραφω ,τα παντα ειναι δυνατον να συμβουν.

savil  23- Iουλιου 2012.