Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

savil Καλημερα σας 22 Ιουνιου 2012


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

Παρακολουθησαμε χθες ,λεπτο -προς λεπτο την πραγματικη παλη μεταξυ συναδελφων πωλητων και αγοραστων στο σημειον 226.Προς στιγμην  εχουν κερδισει  στα σημεια οι αγοραστες.Δεν εχουν κερδισει τον αγωνα.Σημερα ενδεχομενως να δουμε αλλη περισσοτερο δυνατη μαχη σε ενα αλλο σημειον.Αυτο ακριβως παρακολουθω και αυτο σας δινω σαν εικονα της αγορας την ωρα που γινεται.
Γνωριζουμε ,οτι στο σημειον 237,5 αν θυμαμαι ακριβως,ειχαμε μια πολυ σπουδαια νικη των συναδελφων πωλητων.Εχουν μεγαλη δυναμη οι πωλητεςκαι μη περναει απο το μυαλο σας,οτι ειναι ασχετοι και δεν ξερουν τι κανουν.Ειναι σοβαροι σας πληροφορω και με παρα πολυ μεγαλη δυναμη.
Επομενως δια σημερα,περιμενουμε ισως μια νεα εντονη αντιπαλοτητα κοντα στο προσφατο υψηλο το 237,5.Επισης γνωριζουμε οτι στο 239 εχουμε ενα πολυ σοβαρο εμποδιο.Στην ουσια η θεα αυτου του εμποδιου δημιουργει την σημερινη κατασταση.Δεν γνωριζω, τι θα συμβει,μπορω μονο να το διαπιστω ,οπως και εσεις.Τα ιδια ματια και τον ιδιο κοινο νου εχουμε.Δεν ειμαι προφητης,αλλα ενας εμπορος οπως και εσεις διαβασμενος.

τα δεδομενα μας
--------------------

============[237...239] σοβαρο εμποδιον δια τον δεικτη

....228 προσωρινο σημειον Ισορροπιας της αγορας


=============[220...218] χαμηλοτερο σημειον στηριξης της ισορροπιας.κατω απο αυτο η ανοδικη προοπτικη αναιρειται στο μεγαλυτερο ποσοστο της.


λιγα λογια δια το 228
-----------------------
διασπαση του σημειου πτωτικα σημαινει και επανοδος ισως του πτωτικου σηματος που ακυρωθηκε χθες στο 226 με την ανοδικη του διασπαση.Θα παρακολουθω την αγορα και θα σας ενημερωνω.

λιγα λογια δια το [237..239]
-----------------------------
Ανοδικη διασπαση του σημειου  σημαινει νικη της ανοδικης προοπτικης και προετοιμασια δια την επομενη και περισσοτερον σπουδαια συναντηση του δεικτη με το 248.
Εδω πλεον υπαρχει σοβαρο ζητημα,διοτι οι οποιες εξελιξεις σηματοδοτουν μια νεα κατασταση πραγματων στην αγορα.Εμεις αν συμβει φυσικα θα περιμενουμε με μεγαλη αγωνια την (μαχη των μαχων) στο σημειον αυτο μεταξυ αγοραστων και πωλητων.Το αποτελεσμα θα κριθει και απο την διαρκεια του και οχι  απο μια τυχαια ευκαριακη και στηγμιαια εικονα.Θα μπει και το κριτηριον της αντοχης του οποιου αποτελεσματος.

η αναλυση της κατω πλευρας [220..218] ,σας εχει δοθει και χθες ,αλλα και με αλλες αναρτησεις τι σημαινει η καθοδικη διασπαση του [220..218].

savil  22  Ιουνιου 2012