Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX. TOP 20[savil] 14 Ιουνιου 2012


Κυριες- Κυριοι
Υπαρχει ενας αγραφος νομος στις αγορες,που λεει αν ο δεικτης γραψει ενα ακραιο σημειον,συνηθως αργει παρα πολυ ,να το επισκεφθει.Αν θυμηθουμε ,οτι τις 360 μοναδες τις εκανε στις 20 Φεβρουαριου,απεχουμε απο αυτο το σημειον σχεδον 4 μηνες.Αν συμβει το ιδιο και με το 168 που καναμε πριν λιγες ημερες,ισως χρειασθουν πολλοι μηνες να το επισκεφθει ο δεικτης   αυτο το σημειον και αν φυσικα το επισκεφθει.
Ενας εμπορος καλος ,πρεπει να γυρνα την σκεψη του, σαν τον διακοπτη του ηλεκτρικου ρευματος..Διωξτε απο το μυαλο σας την πτωση και οργανωθειτε δια την ανοδο.Ανοδο εχουμε και ανοδικα πρεπει να σκεπτομαστε και η σκεψη μας πρεπει να αλλαζει θεση ,οπως ο διακοπτης του ηλεκτρικου ρευματος εφοσον αλλαζει και η αγορα..
Δεν πρεπει να σας απασχολει τι κανουν οι αλλοι,αλλα τι κανετε εσεις ,δια να εχετε κερδη.Τα κερδη χρειαζονται και δραση .
Εχω λιγα στοιχεια.Ομως αυτα τα λιγα στοιχεια ,μου δειχνουν μια βασικη αλλαγη στο 1ον σταδιον.
Το σημειον που παιρνουμε εντολες σαν αγορα, ειναι πολυ υψηλα απο τα σημερινα επιπεδα.

 (+)
================193,73 γραμμη πορειας
(-)


Το 193,73[ ισως να το θυμασθε απο παλια που το εχω γραψει πολλες φορες]δεν πρεπει να παραβιασθει πτωτικα ,απο τον δεικτη,διοτι ακυρωνεται η ανοδικη προοπτικη.Η ανοδικη προοπτικη  χρειαζεται το απαραβιαστον πτωτικα του 193 [σταθερα].
Ανοδικα εχει  ενα δυνατο εμποδιον  εδω που βρισκεται τωρα κατι μεταξυ 207 και 209.
 (+)
================ [207-209]   1ον εμποδιον στην ανοδο
(-) 

Η ανοδικη διασπαση του εμποδιου αυτου ειναι υποχρεωτικη,διαφορετικα ,το βαρος της υποστηριξης της κινησης θα πεσει ολο στο 193 .Ο δεικτης ,αν δεν διασπασει αυριο δυνατα και σταθερα το 208 ,ισως ο κοπος ολος να παει χαμενος . Εδω ειναι το τεστ της αληθειας δια την πορεια της αγορας , στο 208. 
ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΑΣΠΑΣΘΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΝ ΠΤΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.Μετατρεπεται σε σημειον τεστ της κινησης σταθερο μαλιστα.
Πανω απο το 208 ο δεικτης εχει εμποδια που ληγουν σε  8 .οπως το 218[216-218] και μετα 228.[226-228]
Δεν νομιζω ,οτι χρειαζεται να γραψω περισσοτερα δια την ανοδο.Αν καλυψει αυτη την διαδρομη ο δεικτης και χρειασθει συμπληρωμμα ,θα σας το δωσω κατα την δσυνεδρια και εφοσον χρειασθει.

 ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ
-------------------------
 
=========228 εμποδιον
=========218 εμποδιον
=========208 εμποδιον

 (+)
======================= 193 γραμμη πορειας  
(-) 

savil 14-6-2012