Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

savil καλημερα 15 Ιουνιου 2012


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

Η αγορα εχει παρει θεση δια αλλαγη πορειας.Υπαρχει επιστημονικο οργανο που μας το επιβεβαιωνει αυτο και ειναι η καταταξη των δεικτων[ημερησιοι ΚΜΟ].
Μια κινηση ειτε ανοδικη ,ειτε καθοδικη,κατατασει τους κμο καταυξοντα αριθμο.Υπαρχει δηλαδη ΙΕΡΑΡΧΙΑ και ταξη.Μια αναρχη σχεση μεταξυ τους σημαινει η αγορα,ειναι προς καταξη και οι εμποροι ,δεν εχουν ξεκαθαρισει τι ζητουν σαν πλειοψηφια.Ψαχνουν να ευρουν κοινη γραμμη σαν πλειοψηφια (οικονομικη).Αρχηγος των δεικτων και παντα 1ος στην πορεια που εχει οριστικοποιηθει η κατευθυνση ειναι ο δεικτης και στην δικη μας περιπτωση ειναι ο εικοσαρης[FTSE TOP 20].

ανοδικη πορεια [οριστικη μορφη]

FTSE TOP 20
κμο   2 ημερων
κμο   3     ,,     
κμο   4     ,,    
κμο   5     ,,    
κμο   6     ,,     

αυτη ειναι η καταταξη που πρεπει να εχουν οι πρωτοι εξι κμο μιας μετοχης η ενος δεικτη και συνεχιζουν ,οσο υπαρχει η ιδια δυναμικη με αυτη την καταταξη.
Οταν μια μετοχη η ενας δεικτης θελει να διορθωσει,εχουμε  αμεσα την ενδειξη ,διοτι ο δεικτης π,χ της μετοχης η μιας αγορας,θα αρχισει αντιθετη πορεια και θα αρχισει να διασπα τους ΚΜΟ που τον ακολουθουν ενα ,ενα και με την σειρα,προς την αντιθετη κατευθυνση.
Η πορεια της αγορας η της τιμης μιας μετοχης,θα εξαρτηθει απο το σχημα που θα παρει η καταξη των κμο .Οι εμποροι συνεχως ευρισκονται με διαφορετικες αποψεις.Οταν η οικομικη πλειοψηφια συμφωνει,τοτε οι ΚΜΟ ειναι σε αρμονικη καταταξη και καταυξοντα αριθμο1,2,3,.....αν οι εμποροι διαφωνουν  δια τις αποτιμησεις των εταιριων[διοτι αυτη ειναι η μονιμη διαφορα τους],τοτε γινεται μια παλη μεταξυ πεπειθησεων ,δηλαδη ενα μπερδεμα των κμο μεταξυ τους χωρις την αρμονικη καταξη.Αυτο κρατα ,ως οτου δημιουργηθει η κυριαρχη αποψη μεσα απο το εμποριο δηλαδη το ταμπλο του χρηματιστηριου.Αυτο σημαινει  χρηματα ,ετσι δημιουργειται η πορεια,μεσα απο το εμποριον και τα χρηματα που απαιτουνται .Αυτο  ειναι η διαρκης παλη μεταξυ των αντιθετων αντιληψεων δια την αποτιμηση μιας εταιριας η μιας αγορας.
Σημερα η δικη μας αγορα,στο κλεισιμο της χθεσινης ημερας ,διαμορφωσε μια αρμονικη καταταξη των δεικτων.Εχει δηλαδη μια τετοια εικονα που παραπεμπει σε ανοδικη συνεχεια.Αυτο ομως πρεπει να το διαπιστωσουμε στην σημερινη ημερα και τις επομενες που ακολουθουν.

σημερινη καταξη των δεικτων [κμο]

FTSE TOP 20             205,93 μοναδες
κμο     2 ημερων        197,781     ,,
κμο     3     ,,               193,47       ,,
κμο     4     ,,               190,46       ,,
κμο     5     ,,               188,58       ,,
κμο     6     ,,               187,34       ,, 

savil  15 Iουνιου  2012

σημ.

1) τα στοιχεια των αριθμων ειναι παρμενα ,μεσα απο την πλατφορμα που χρησιμοποιω.
2) το blog ειναι ιδωτικος χωρος ερευνας και προσωπικης  μελετης.Ο διαλογος και η ανταλλαγη αποψεων ειναι παντα  ευπροσδεκτος ,αλλα παντα επωνυμα μεταξυ μας και αν υπαρχει λογος σοβαρος και επιστημονικος.
3)τα κειμενα ειναι πνευματικη ιδιοκτησια και απαγορευεται η αναδημοσιευση τους χωρις εγγραφη αδεια.