Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων [μια ματια στο κλεισιμο της αγορας] savil15 Ιουνιου 2012

FTSE TOP 20   σημερα 15 Ιουνιου 2012
υψηλο ημερας   215,44
χαμηλο   ,,         198,72
κλεισιμο   ,,       213,77

Κυριες- Κυριοι
Η αγορα εχει δυναμη μεσα της και μαλιστα πολυ μεγαλη.Δεν με ενδιαφερει ο λογος,απο την στιγμη που η κινηση εξαγοραζεται με χρηματα και μαλιστα με αρκετα χρηματα αυτη την εποχη.Επομενως δεν υπαρχει τιποτα το μεπτον.Σας παρακαλεσα απο χθες βραδυ να γυρισετε τον διακοπτη του μυαλου σας,και να δειχνει ανοδος.Οι γραμμες μου και οι αριθμοι μου καθε ημερα επαληθευονται 100%.
Σημερα ειδαμε ολοι ,το εμποδιον στο 208 ,ποση ωρα καθυστερησε τον δεικτη.Σχεδον ολη την ημερα  εμεινε στη ζωνη 207-209.
Ηξερα ,αν φυγει απο το 208 περιπου  στοχευει το 216 .Εκανε υψηλο215,44 και μαλιστα το τελευταιο 5'λεπτο της συνεδριας.Σας ειχα πει μαλιστα ως εκει υπηρχε στοχος δια σημερα. .Πιστευω την περισσοτερη ωρα σημερα, θα την περνουσε κοντα στο 216-218,αλλα η δημοπρασια  του Εξαμηνου  στις 13.45,μας κρατησε στην ζωνη 205--208 αρκετες ωρες.
Δεν υπαρχει λογικη εξηγηση.Το εμποριον ποτε δεν κινειται ετσι,διοτι εχει την δικη του λογικη.
 Θελουμε  ισως μια δυο ημερες(το μελετω) ,και μετα η κινηση θα φθασει  σε σημειον[Α] .πληρους αντιστροφης αν το διασπασει  ανοδικα .Θα συμβει και αυτο , συμφωνα με την σημερινη ορμη που εχει ο δεικτης Ειμαστε κοντα.Το 1ον σημειον της αντισροφης το διελυσε στην κυριολεξια απο χθες  ,διασπωντας με ανεση το 193,73.Αυτο ηταν το 1ον δυνατο σημειον που σας ελεγα οταν ειμασταν κατω απο αυτο και οτι το πλησιαζουμε. Σ ε λιγο δεν θα το χρειαζομαστε ,διοτι οπως σας εγραφα χθες βραδυ το 208 η ισως  το 216 θα ειναι ,.στο εξης  το μονιμο και σταθερο σημειον ,που θα σηματοδοτει την μονιμη πορεια του δεικτη,αναλογα την θεση που θα βρισκεται δεικτης, ως προς αυτο το σημειον ,δηλαδη πανω η κατω απο το 208 η το 216.Ολα καλα και δυνατα.Υπηρχε και υπαρχει δυσκολια σε πολλους που με διαβαζετε και με ρωτατε να καταλαβετε τι συμβαινει.Υπηρχε δυσκολια να με πιστεψετε και να αλλαξετε τον διακοπτη του μυαλου σας.Με μερικους μαλιστα στεναχωρηθηκα ,που πεταξαν κερδη  χωρις να το καλοσκεφθουν.Ειχαν φοβιες,μηπως οι αλλοι ξεφορτωνουν.Ο φοβος δεν ειναι καλος συμβουλοςκαι συνηθως μας αφηνει εκτος αγορας.Η γνωση ειναι το παν.Οταν λεμε γνωση ,δεν εννουμε ψευδοφιλοσοφιες,αλλα γνωση εμποριου και των κανονων του ,αλλα και σωστη αναγνωση , των  επιστημονικων ενδειξεων.Δεν υπαρχουν εισαγγελεις εξω απο το χρηματιστηριον,δια να συλλαβουν ανθρωπους ,διοτι αγορασαν με rsi 80. Καλα εκαναν και αγορασαν και αν πρεπει θα κανουν αγορες και με rsi 100.
Ειναι θεμα   καθαρα εμπορικο και οχι  θεμα  ταλαντωτων.
Αυτα θα τα πουμε και αλλη ημερα ,με περισσοτερη αναλυση και ανεση χρονουΘα μελετησω την αγορα και την κινηση και θα επανελθω με νεοτερες αναρτησεις μου.

savil  15 Ioυνιου 2012