Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

savil //καλημερα // 15 Ιουλιου 2012


Κυριες    κυριοι
καλημερα σας
καλο καλοκαιρι

Με την ιδια ευκολια που μπορειτε εσεις ,να σχηματισετε μια συνεχομενη γραμμη,πανω σε ενα φυλλο χαρτι,ετσι απλα  και χωρις προγραμματισμο ετσι και ο δεικτης  μπορει χωρις ουσιαστικο λογο και αφορμη να ζωγραφισει την δικη του γραμμη στο ταμπλο του Χρηματιστηριου, ετσι τοσο απλα.
Υπαρχουν ομως και καποιες σπανιες συμπεριφορες του δεικτη,που δεν τις επαναλαμβανει τοσο ,συχνα και τοσο απλα,διοτι κοστιζουν πολυ ,εχουν μεγαλο κινδυνο ,αλλα ειναι εκτος του βασικου του κεντρικου σχεδιασμου.
Μια τετοια συμπεριφορα του δεικτη ειναι ,να διασπασει ανοδικα και σταθερα ,τον δεικτη 90 ημερων η 200 ημερων.
Βαζω αυτους τους δυο δεικτες,οχι διοτι εχουν κατι το ιδιαιτερο  μεσα τους.
Το ερμνηνευω απλα χρονικα και μεγαλυτεροι να ηταν η και λιγο μικροτεροι ,το ιδιο αποτελεσμα θα ειχαν.Ειναι χρονικο το θεμα και οχι σαν δεικτης π,.χ 90 η 200.
Προσπαθουμε με απλα λογια, να ερμηνευσουμε την συμπεριφορα της πλειοψηφιας τις τευταιες 90 συνεδριασεις ,δηλαδη ενα διαστημα περιπου  των 5 τελευταιων μηνων[4,5]  αν εξεταζουμε τον δεικτη 90 ημερων.
Αν εξεταζουμε τον δεικτη 200 συνεδριασεων,ειναι σαν να ερμηνευουμε την συμπεριφορα της πλειοψηφιας κατα το τελευταιον κυλιομενο ετος.
Απο τα δεδομενα που εχουμε[ιστορικης μορφης],βγαζουμε το συμπερασμα,οτι συμβαινει σπανια ,αυτη η συμπεριφορα της πλειοψηφιας ,δηλαδη να διασπασει σταθερα και δυνατα τις γραμμες αυτων των δεικτων ανοδικα. Οταν συμβει ομως,  εχουμε ενα συναγερμο της σκεψης μας και των αποφασεων ,εντελως διαφορετικης μορφης απο πριν.
Επομενως ευκολα μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα,και πορισματα ακομη,μετρωνας την ημερησια αποσταση του δεικτη,απο τους αντιστοιχους δεικτες 90 και 200 ημερων.
Βεβαια αν εχουμε και την στοιχειωδη γνωση ,να βγαζουμε και να μετρουμε,την ΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥς ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ,τοτε,ευκολα μπορουμε να διαπιστωσουμε,αν το καραβι[δεικτης] εξερχεται απο το λιμανι η  αν εισερχεται στο λιμανι. .
Αυτα πρεπει να σας απασχολουν και οχι οι μαντειες και τα ΜΕΝΤΙΟΥΜ ,που τωρα τελευταια ,ριχνουν και τα  //ΤΑΡΩ//.

savil  15  Iουλιου 2012