Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων(r)[Μια συσταση] savil 1-7-2012


Κυριες- Κυριοι
Αυτο που εγινε την Παρασκευη ,σε ολες τις αγορες του πλανητη ,δεν επαναλαμβανεται καθε ημερα,ειδικα στις μεγαλες ,αγορες,οπου η εμπειρια των εμπορων δεν χαριζει ευκολα ημερησια κερδη 4 και 5%,διοτι τα ποσα που διακινουν ειναι δις και τα ημερησια κερδη πολλα εκατομμυρια.Οι λογοι σκοπιμοτητος τελειωσαν και  οι δυνατοι εμποροι ,θα προβουν σε κεφαλοποιησεις αυτων των εκτακτων κερδων ,που οι ιδιοι δημιουργησαν,κατα κυριο λογο δια τον εαυτο τους.Ειδικα,πρεπει να προσεξουν ,οσοι δεν γνωριζουν το εμποριο[αγορα] καλα και δεν εχουν τα καταλληλα μεσα,δια να αντιλογιζουν τυχον ζημιες των,δηλαδη δεν εχουν λογαριασμους παραγωγων.Οσοι απο τους συναδελφους ,δεν ξερουν η δεν εχουν λογαριασμους παραγωγων,ειναι σαν, να τους λειπει  το ενα  ποδι  πανω στην δουλεια  και δυσκολα ισορροπουν.Μην κανετε τους πολυξερους και σαν τους φανταρους του (Μουσολινι),νομιζετε θα καταλαβετε την ( Κορυτσα).Αν ελθουν αντιθετα ,τα πραγματα,απο αυτο που νομιζετε,οτι ξερετε μονο εσεις,θα φυγετε με ακροτηριασμενο το κεφαλαιο σας.
Μπορει να υπαρξει ακομη και συνεχιση της πορειας της παρασκευης,αυτο δεν μας καθυσηχαζει ,διοτι ,ολες οι αγορες του πλανητη,εχουν απολυτως τα ιδια χαρακτηριστικα.
Ομως περαν της σκοπιμοτητας ,δια ωραιοποιηση των εξαμηνιαιων,δεν εχουμε τιποτα ,αλλο θετικο που να δικαιολογει πανηγυρισμους.
Τα αποτελεσματα της συνοδου,ειναι καλα φυλαγμενα και απορητα,αυτη την στιγμη και δεν ειναι αυτο που μερικοι νομιζουν //νικη του νοτου //.Αυτο ειναι μια βλακεια ,με περικεφαλαια και τιποτα αλλο.
Χωρις χρηματα ,πανω στο τραπεζι,ολα ειναι ονειρα καλοκαιρινης νυχτος.
Ισως οι ξενες αγορες ,ετοιμαζουν ενα σορτ τοσο μεγαλο που δεν θα εχει προηγουμενοΜε αυτο το σκεπτικο ,ψαχνουν να βρουν την καταλληλη πλαγια και το υψος,δια να σορταρουν σαν το ανεμοπτερο ,που μετα αιωρειται,διοτι βρηκε το καταλληλο υψος και σημειο να απογειωθει. ..Η μονη αναστολη ,που εχω δια αυτο ,ειναι οι Αμερικανικες εκλογες.
Τα προβληματα  της Ευρωπης ,τωρα αρχιζουν και ειδικα των τραπεζων της Ευρωζωνης που μας ενδιαφερουν.Νομιζω υπομονη λιγες ημερες ,δεν βλαπτει και αν πραγματικα ,ανεβουμε το βουνο ,τοτε εδω ειμαστε ,να προγραμματισουμε ,μια πορεια με διαρκεια και ασφαλεια.
Ψευτοκερδη μιας δυο ημερων με την ψυχη στο στωμα,και αν ελθουν,δεν νομιζω,οτι πρεπει να μας παρασερνουν σε περιπετειες.Αν εισθε ομως Τζογαδωροι ,ειναι καθαρα προβλημα μας και κενετε ,αυτο που θελετε και πιστευετε.
Ο ορθολογισμος δεν εβλαψε ποτε.Η εγκρατεια ειναι αρετη στην δουλεια μας και μεγαλο προσον.Σας εχω δωσει το σημειον πανω απο το νερο.Τωρα ειμαστε ακομη μεσα στο νερο.
Πολυ καθοριστικο λογο,δια την πορεια των αγορων,θα ελεγα και τον πιο βασικο,θα εχουν τα αποτελεσματα  1ου εξαμηνου που σε λιγες ημερες ,θα αρχισουν ,να ανακοινωνουν οι μεγαλες εταιριες του Εξωτερικου.Αυτα  θα χαραξουν την πορεια των αγορων.

savil  1-7-2012