Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE /ATHEX.TOP 20 [1 Iουλιου 2012] savil


O δεικτης,μπορει και να εχει ολοκληρωσει την 1η φαση της κινησης του στο 229 περιπου που εκανε την Παρασκευη.Το υψηλοτερο κλεισιμο που εχει κανει απο την προηγουμενη επισκεψη του στην περιοχη ηταντο 231,75 ημερησιο κλεισιμο.
Την Παρασκευη με το ανοιγμα της αγορας ,σαν σημειο στοχο ειχε αυτο το σημειον,Λογικα πρεπει να εχει τελειωσει,αλλα απολυτα βεβαιος δεν ειμαι,διοτι με ενα σκοπιμο ανοιγμα και με ελαχιστα χρηματα,μπορει να δουμε τρελα πραγματα ,χωρις ογκο ομως.
ΕΠΙΣΗς ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑς,ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΗΝΑ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

5'λεπτο

απο τα στοιχεια της παρασκευης ,ο δεικτης δεν εχει πολλα περιθωρια ελλιγμων.
Με ανοιγμα κατω απο το 227 και περασμα κατω απο το 225 σημαινει πιθανη διορθωση.Αν ολη η κινηση ειναι πανω απο το  220,τοτε τα παντα ειναι φυσιολογικα και πιθανον να εχουμε ανοδικη επαναφορα και τεσταρισμα του υψηλου σημειου της Παρασκευης η του κλεισιματος της Παρασκευης.Αδυναμια ανοδικης συνεχειας δια δευτερη φορα η ακομη και 3η αν προκυψει ,σημαινει επαναφορα στο 220 και πιθανη διασπαση του καθαρα πτωτικα δυνατα.

60' λεπτα
-----------
Δεν ξερω που θα μας βρει η ωρα 12,00.Αν ειμαστε πανω απο το κλεισιμο της παρασκευης,πολυ πιθανον ο δεικτης να κινηθει προς το προηγουμενο υψηλο το 237,5 περιπου.
περασμα του δεικτη ,ανεξαρτητα απο χρονικη στιγμη κατω απο το 219 σταθερα ,ειναι σαν να εχουμε -50% απο την δυναμη του δια ανοδικη συνεχεια που σημαινει εχει χασει το 50% των πυθανοτητων του να συνεχισει ανοδικα.

Αν οποιδηποτε στιγμη διασπασει πτωτικα και σταθερα το 216 ,ο δεικτης θα εχει χασει το 75% των δυναμεων του ,επομενως και των πυθανοτητων να συνεχισει ανοδικα.
Αν υπαρξει τετεια εξελιξη,ειναι θεμα χρονου να τον δουμε τον δεικτη κοντα στο σημειον ΘΑΥΜΑ το 202,.Υπαρχουν και αλλα μικρα εμποδια στην πορεια αυτη κατω απο το 216,αλλα αυτα θα τα αναφερω ,οταν και αν παμε σε αυτη την περιοχη.
Κοκκινο ταμπλο αυριο ,εστω και λιγο,σημαινει αδυναμια ανοδικης συνεχειας,οσο διαρκει το κοκκινο.Απο εκει και μετα ειναι θεμα διαδρομης και σημειων ,οπως σας τα εχω δωσει.

savil  1 Ιουλιου 2012.