Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων (r)[ το κλεισιμο του ftse top 20 σημερα 30-7-2012]


Κυριες Κυριοι

Ολοι χαιρομαστε να βλεπουμε μια ζωντανη ανοδικη αγορα.Ποιος τυφλος δεν θελει το φως του.Ετσι σημερα η ημερα ,μας εδωσε χαρα ,εστω και επιφανειακη.
Οι τραπεζες αρχηγοι στην σημερινοι κινηση.Καλο ειναι αυτο να αποδεσμευτουν μερικοι συναδελφοι,διοτι πολυς κοσμος εγκλωβιστηκε την προηγουμενη Δευτερα.
Υπαρχει κινητικοτητα στον Τραπεζικο κλαδο,αλλα στην ουσια δεν αφορα σε τιποτα τους υπαρχοντες μετοχους των τραπεζων.Περαν ενος γρηγορου εμποριου[τζογαδορικου  εμποριου]  και τον απεγκλωβισμο εμπορων,ολα τα αλλα που γινονται ,γινονται ,χωρις εμας,και δια αυτους ,οχι δια εμας.Εμεις το μονο δικαιωμα που εχουμε ειναι να πληρωσουμε,τα χρεη που δημιουργηθησαν στις τραπεζες,απο τις αναγκαστικες ενισχυσεις του Τ.Χ.Σ αν θελουμε να ειμαστε μετοχοι η κατοικοι της χωρας.
ΥΨΗΛΟς ΥΨΗΛΟΤΑΤΟς Ο ΚΙΝΔΥΝΟς ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΤΗς ΕΝΙΣΧΥΣΗς ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ,παρακολουθουμε τον σχεδιασμο που εχει κανει το Τ.Χ.Σ.
Ειναι καλο και σε καλο σημειον το κλεισιμο του δεικτη σημερα,αλλα οπως σας ειπα,αυτο που θα μετρησει θα ειναι την ερχομενη Παρασκευη να ευρισκεται πανω απο το 216,διαφορετικα θα συνεχισουμε τα ταξιδι του νοτου.
Θα μελετησω την κινηση περισσοτερο και με στατιστικο τροπο και θα τα πουμε το βραδυ.

savil  30-7-2012