Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων (R)[ αναλυση της-ανακοινωση της Πειραιως] 30 Ιουλιου 2012


Κυριες  Κυριοι

Κριμα που η Τρο ι κα ,διδασκει συσκοτισμο και προχειροτητα.Προχειροτητα χειριστου ειδους,ουτε με Μπακαλικη του 1950 σε χωριο ,δεν  ,συγκρινεται η ανακοινωση της Πειραιως,αλλα φυσικα και η νομιμοτητα,εκ μερους ,αυτων που ηλθαν ,να μας βαλλουν σε ταξη.
Εχουν και συμβουλους τρομαρα τους ,καλοπληρωμενους,οπως η BNB μεγαλη Γαλικη τραπεζα.

Που ειναι κυριοι ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ   ΑΤΕ,με την Πειραιως?. Ειναι αχαρρακτηριστη η ενεργεια σας αυτη.

 υπαρχει λογιστικο υπερτιμημα 6,6 δις ευρω ,διαφορετικα δεν κλεινει ο ισολογισμος ενωποιησης.
Το  Τ.ΧΣ ,φυσικα δεν βαζει ουτε ευρω στο σκελος των ιδιων κεφαλαιων της ΑΤΕ ,ετσι ωστε να μην υπαρξει υπερτιμημα η κοινως (αερας),ο οποιος μελλοντικα,θα εκπιπτει απο τα κερδη καθε χρησης και θα μειωνει την φορολογια.. Αυτο νομιζω εννοουν,οταν μιλανε για μελλοντικες  συνεργεεις υπερ της Πειραιως .


                                              ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
=========================================================
Ενεργητικον
----------------

ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ                           =   6,6 δις
Α= ΠΑΓΙΟΝ  ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΝ ?[ΛΟΙΠΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ?]  =   4,2 δις
Β=ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΝ                               =  10,6 δις
[ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ=?]
=================================================
συνολικο ενεργητικον                                                            =21,5 δις
==================================================
παθητικον
ιδια κεφαλαια                                                                       =0.00 
ξενα  κεφαλαια
----------------
καταθεσεις                                                                           =14,3 δις
λοιπες υποχρεωσεις                                                            =   0,4  δις
τραπεζικες υποχρεωσεις                                                     =   6,7  δις
=================================================
συνολικον παθητικον                                                          =21,4 δις
=================================================
αυτος κυριες και κυριοι ειναι ο Ισολογισμος που προκυπτει,απο αυτα που δηλωσε σημερα επισημα η Τραπεζα Πειραιως,κρυβουν ομως τον τροπο καλυψης της διαφορας,που ειναι καθαρο υπερτιμημα η αερας.Δια να κλεισει ο Ισολογισμος ενωποιησης ,πρεπει να μπει μια υπεραξια[κοινως αερας],οπως ονομαζεται  η υπεραξια η καπελλο.
Ναι προτιμω την λεξη καπελλο.Ετσι λοιπον η Πειραιως αγορασε με καπελλο την πτωχευμενη Αγροτικη υψους 6,6 δις ευρω,αλλα με μηδεν ιδια κεφαλαια και χωρις να καταβαλλει τιμημα[95 εκ= αποζημιωσει προσωπικου ]. Σε αυτο το καπελλο ,που δεν πληρωσε η Πειραιως ,μελλοντικα θα γινεται αποσβεση και θα εκπιπτει απο την κερδοφορια.Ασυλληπτα πραγματα κυριες και κυριοι.Σε λιγο θα υπαρχει και σκανδαλο εικονικων αποσβεσεων ,αυτο θα συμβει απο την 1ην χρηση μαλιστα. Μετα λεμε ,γιατι υπαρχει φοροδιαφυγη ,απο τον απλο κοσμο.Μπραβο σας κυριοι της Τρο ικας, μας διαδασκεται τωρα και τροπους φοροδιαφυγης.Ντροπη σας σε ολους. Ειπαμε να φτιαξουμε μια νεα Ελλαδα,χωρις τις κακες συνηθειες του παρελθοντος..
Διαυτο δεν βαζουν σε ρευστο τωρα τα 6,6 δις που λειπουν στην ΑΤΕ που  δεν εχει  ιδια κεφαλαια ουτε 1 ευρω.,Ομως και τα χρηματα που εβαλλαν στην Πειραιως ειναι παρα πολλα δια το μεγεθος της τραπεζας,.την πατησαν νομιζω,και προσπαθουν απο διαφορες πλευρες να εξασφαλισουν τα 4.7 δις που εδωσαν στην Πειραιως με περισσοτερη προικα ως εγγυηση..
ΑΙΣΧΟΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑς ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ,κυριοι ,κυριοι μεγαλοι  ,συμβουλοι και παρασυμβουλοι.Κε καθηγητα εσεις τι λετε ,για ολα αυτα?
Δεν ειχα καμια προθεση να γραψω αυτα,Ειμαι απο αυτους που θελουν, να αλλαξει η χωρα μου προς το καλυτερο,αλλα με προκαλεσε το υφος σας και ο τροπος σας, να μας υποδεικνυετε νομιμοτητα .Ειμαι Λογιστης και καταλαβαινω απολυτα τι γραφω και τι λεω.
Αν δεν ειναι καπελλο ,τοτε πειτε μας τον Ισολογισμο ενωποιησης,ο οποιος επρεπε να δημοσιευθει σημερα μαλιστα,οπως ακριβως περασε και η ΑΤΕ οπως λετε στην Πειραιως.
Αυτα τα θεματα ειναι πολυ δυσκολο να τα καταλαβει ο απλος ανθρωπος,διοτι ειναι ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ,υψηλου επιπεδου μαλιστα.
Εγω δεν κατακρινω την διαδικασια,αλλα την επιστημονικη διαφανεια,που δεν βλαπτει ποτε οταν χρησιμοποιειται,διοτι ειναι η αληθεια.

savil  30-7-2012

 σημ.παγκοσμιο φαινομενο.
====================
μια τραπεζα χωρις ιδια κεφαλαια,αγοραζει μια αλλη πτωχευμενη τραπεζα με μηδεν ιδια κεφαλαια και αγοραζει αυτη την τραπεζα,χωρις να πληρωσει,αντιθετα την αγοραζει και με καπελο 6,6 δις ευρω,σε συνολον Παθητικου 21,5 δις.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν . Τ   και της  Ε.Κ.Τ ,,αυτοι κρατουν την τυχη της χωρας μας στα χερια τους .Ειμαστε απο χερι χαμενοι με τετοια ξεφτερια.