Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων (R)[ επικαιτοτητα ΑΤΕ- ΠΑΙΡΑΙΩΣ] 27 -7-2012]]


Καθε εμπορικη πραξη ,δια να ειναι σοβαρη ,εχει δυο βασικα στοιχεια

1.0)       ποσοτητα
1.1)       τιμημα

Η μεταβιβαση της ΑΤΕ στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ ,ειναι μια εμπορικη πραξη. Λειπει ομως το τιμημα της εμπορικης αυτης πραξης,επομενως το λιγοτερο που μπορω να την χαρακτηρισω ,ειναι μια ελλειπης π εμπορικη πραξη η ενα δωρακι σε ........]
Δεν θελω να την γελοιοποιησω ,ολη αυτη την ιστορια,εως οτου μαθουμε το τιμημα.
Ο αγοραστης δεν ειναι φερεγγυος,και φυσικα δεν μπορει να αγορασει ουτε  ενα ζευγαρι καλτσες.Οταν οι παλαιοι μετοχοι καταβαλλουν τα 5 δις που προσφατα ,ελαβε η τραπεζα ,δια να μην κλεισει,τοτε μπορουν να αγορασουν ο,τι θελουν ,με τον παρα τους αγοραζουν και την// κυρα τους//,τωρα δεν μπορουν,ολα τα αλλα ειναι παραμυθακια ,δια μωρα. Δεν γνωριζουμε ,το ολο σχεδιο του Τ.Χ.Σ ,νομιζω εχει και  ΟΥΡΑ.... ,αλλα ο,τι και να γινεται δεν εχει κανενα αντικτυπο για κανενα παλαιο μετοχο καμιας τραπεζας. 
Ουτε η πειραιως αγορασε τιποτα[δεν υπαρχει τιμημα],απλα ετσι υπεδειξε το μεγαλο αφεντικο το Τ.Χ.Σ. Οι σημερινοι μετοχοι της ΑΤΕ ,εχασαν απλα τα χρηματα τους και ειμαι βεβαιος ειναι μικροι συναδελφοι,αλλα οταν κανουν του κεφαλιου τους ,αυτα παθαινουν.Αυτα ειναι τα αποτελεσματα του τζογου που δυστυχως ειναι πολλοι κολυμενοι με αυτο το //αθλημα//.
 ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ,ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ,αλλα ουτε αυτο το σχημα ειναι βιωσιμο,και κυριως κερδοφορο ,που μας ενδιαφερει.

savil  27-7-2012