Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων (r)[το κλεισιμο της αγορας σημερα 25 Ιουλιου 2012]


Κυριες  Κυριοι

Μια καθαρα πτωτικη ημερα σημερα. Ευτυχως που η ΔΕΗ , κραταει ορθια την αγορα.Βεβαια δαγκωνει και αυτη.Προσωπικα δεν πιστευα στα ματια μου ,αυτα που εβλεπα  στο ταμπλο μετα τις 16.00 η ωρα ,αλλα και γιατι εγινε, ο,τι εγινε.Θα σας τα γραψω το πρωι  στο //καλημερα//,διοτι την ειχα σημερα παραδειγμα δια τον ογκο.Τιποτα το μεπτον ,ολα κανονικα και φυσιολογικα στην εταιρια,ανεξαρτητα προς τα που βλεπει η μετοχη ,κατω η επανω.Πρεπει να προσεξουμε ολοι,κατι εχει το χαρτι μεσα του.Ομως αυτα θα τα πουμε αυριο το πρωι.
Ο δεικτης οταν πλησιασε προς το 205,5 αντεδρασε .Φυσιολογικα και κατανοητο και δικαιολογημενο ,σαν αντιδραση.Ειναι η περιοχη //ΘΑΥΜΑ// ,οπως την εχω βαπτισει. Αν κανει παλι το// ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ// δεν το γνωριζω ,θα το μελετησω ομως.Ο ογκος αρκετα μεγαλος,αλλα πρεπει να αφαιρεσουμε τις μετοχες της Λα ι κης ,διοτι παραπλανα ο συνολικος ογκος.Η Λα ι κη κριμα ,οπως ηλθαν τα πραγματα,προσωπικα με στενοχωρει αυτη η κατασταση δια μια εταιρια,που της αξιζε καλυτερη τυχη.
Θα μελετησω περισσοτερο διαφορες λεπτομερεις ,με προβληματιζει που δεν διασπασθηκε το 212,.5  ως εμποδιον σημερα.Να δουμε ,πως διαμορφωθηκαν ολοι οι δεικτες το τελευταιο τριημερο  και θα τα πουμε το βραδυ.

savil  25-7-2012