Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΑΤΕ---ΤΤ----ΒΩΒΟΣ


Κανονικα και με το νομο διαπραγματευονται στο χρηματιστηριον αξιων Αθηνων οι μετοχες της ΑΤE και του ΤΤ.
Ετσι αποφασισαν οι αρμοδιοι δια του κου ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥ ,ως επικεφαλης της αρμοδιας υπηρεσιας.Δεν εχουν δημοσιευσει Ισολογισμους και οικονομικες καταστασεις 1oυ τριμηνου.
Το ιδιο και η εταιρια ΒΩΒΟΣ. Γιατι οι δυο πρωτες διαπραγματευονται και η τριτη οχι?Δυο μετρα και δυο σταθμα. Δεν επρεπε να υπαρχουν αποφασεις κατα το //δοκουν//,αλλα με ισονομια και κανεις να μην μπορει να παραβει τον νομο και  καμια διακριτικη μεταχειρηση ,να μην εχει την ευχερεια να κανει ο καθε συνταγματολογος που βτρισκεται μπροστα μας και μαλιστα σε ενα τοσο ζωτικο χωρο που εχει να κανει με χρηματακαι τις περιουσιες των ανθρωπων.
Καλλα και αυτος ο ΒΩΒΟΣ ,λες και τον βαλαμε να τετραγωνησει τον κυκλο ,εχει κανει το θεμα να βγαλει ισολογισμο και λογιστικες καταστασεις. Σαν δεν τρεπομαστε και δεν κοκκινιζουμε λιγο . Τι το περασες εδω κε Αρη? αγωνα αναβασης στη παρνηθα?
Κριμα-πολυ κριμα ,ειναι πολυ φθηνες οι δικαιολογιες που ανακοινωνετε καθε τοσο.Μας εχετε αφησει εγκυους ολους με ολα αυτα που διαβαζουμε σαν δελτια της εταιριας.
Μη ξεχνατε υπαρχουν και δικαστηρια, που ξερετε,καμια φορα .........Εχετε ευθυνες χωρις παραγραφη,οταν δεν λειτουργειτε και δεν ενεργειτε συμφωνα με την νομοθεσια.Ξερω αρκετους μετοχους που ειναι ετοιμοι για δικαστικο αγωνα και αν βαλω αγγελια θα γινουν μερικες χιλιαδες και τοτε το ποταμι δεν γυρνα πισω.

savil 21-7-2012