Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

ΕΤΕ 7 Ιουλιου 2012


Λυγιζει η ΕΤΕ  τεχνικα ,οπως διαπιστωνω ,ερευνωντας την ζωη της.Ειναι σε πολυ κομβικο σημειον,αλλα εχει λυγισει.Νομιζω η ναυαρχιδα της αγορας,μπαζει νερα.Δεν ειναι ακομα εμφανη,αλλα δυστυχως εχει χασει ενα σοβαρο σημειον το 1,41. Η ζωη της και η εικονα της  ,αλλαζει μονο ,αν μεγαλοπρεπως ,περασει το 1,61.Θα ειναι μια δευετρη Ανασταση του Λαζαρου.
Η προχθεσινη προσπαθεια ως το 1,51 ,εμοιαζε με λορδο που εχει πτωχευσει,και του εμειναν  μονο τα επισημα ρουχα   που φοραει, γυρνωντας στις φτωχογειτονιες του δεικτη,μηπως και συναντησει και κανεναν αλλο ξεπεσμενο Λορδο για παρεα.Θα ευρει πολλους .
Τυπικα δεν εχει αποχαιρετησει ακομη ,τα επιπεδα που την φιλοξενουν και την παρηγορουν με ψευτικες ελπιδες. 
Ειναι καταλαβαινω συγκινητικες οι στιγμες που ζει τωρα  και αχαρο το ταξιδι δια τον νοτιο πολο.Βλεπετε το 1,3 ειναι τοσο κοντα και λειτουργει σαν αποβαθρα,που την αποχαιρετουν τα καραβια. .Αν στο ταξιδι της ,συναντησει το εκρωτηρι της καλης ελπιδος ,θα το διαγνωσουμε εγκαιρα.Ελπιζω να προλαβω να την αποχαιρετησω την Δευτερα  ,η μια τελος παντων απο τις προσεχεις ημερες.
Μονο απο θαυμα ,θα γλυτωσει αυτο το ταξιδι και αυτο να γινει ,τωρα  αμεσα,διαφορετικα το μοιραιον //φυγειν αδυνατον//,δηλαδη κανεις δεν μπορει να γλυτωσει απο την μοιρα του,οπως ειναι γραμμενη στην ζωη και των ανθρωπων και των εταιριων.
Υπομονη ,ολα καποια ημερα ξεχνιουνται και τα καλα και τα κακα.

savil 7 Ιουλιου 2012