Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΤΕ [savil] 16 Ιουνιου 2012


Oσα εγραψα δια την μετοχη του Τ.Τ σαν εισαγωγη ισχυουν και δια την μετοχη της ΑΤΕ .

ΤΕΧΝΙΚΑ   ΣΤΟΙΧΕΙΑ
-------------------------
και αυτη η μετοχη ,απο το πουθενα εχει ζωντανεψει αισθητα.Ο κινδυνος ειναι τεραστιος.Η αναλυση μου ειναι προσφορα σε συναδελφους, παγιδευμενους σε αυτη την μετοχη.Δικαιουνται και αυτοι την γνωμη μου και την αναλυση μου,απο καθαρα συναδελφικη αλληλεγγυη.
Η μετοχη εκλεισε την Παρασκευη στο 0,212.σχεδον επανω στο ο,22.Εκει λοιπον στο ο,22 ειναι το 1ον εμποδιον της μετοχης,που θα εμποδισει την συνεχεια της ανοδικα.Ομως αυτο δεν σημαινει ,οτι η μετοχη ,δεν θα διασπασει ανοδικα αυτο το εμποδιο.Αν η ημερα προσφερετε οπως δειχνει  εντονη ανοδικη συνεχεια ,τοτε και η μετοχη αυτη θα συνεχισει ανοδικα ,προς το επομενο εμποδιο στην πορεια της ,που ειναι το 0,30.Εδω στο 0,30 σοβαρευει η κατασταση . Αν το διασπασει και αυτο το σημειον σταθερα ,τοτε θα κινηθει με δυναμη προς το 0,38 ,οπου τα πραγματα ,γινονται πολυ σοβαρα.
Η Δευτερα απο μονη της δεν φτανει  ,ετσι ωστε η μετοχη να φθασει στο 0,30 θελει τουλαχιστον 2 ημερες .Επομενως δεν γνωριζουμε ακομη τι συνθηκες θα επικρατησουν τις επομενες δυο ημερες.Η ενδειξη ειναι εντονα ανοδικη ως το κλεισιμο της Παρασκευης,αλλα η ΔΕΥΤΕΡΑ ,ειναι μια αλλη ημερα ,με τις δικες της συνθηκες. Αυτο ισχυει φυσικα και δια καθε ημερα,που διαδεχεται την προηγουμενη της ημερα.


..........................

.........................0,38 εμποδιον πολυ δυνατο

(+)
.........................0,30  εμποδιον και γραμμη τεστ

(-)

.........................0,22 1ον εμποδιον της κινησης.

Τιμες κατω απο το ο,20 ,δηλωνουν αδυναμια της μετοχης να προχωρησει ανοδικα.

savil 16- 6-2012