Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

BAC [Bank of America] techniki analysi [savil] 10...

Σας μιλουσα πριν μια ωρα,δια την ανεση πλεον που εχει το blog,να αναλυει οχι μονο εταιριες του χρηματιστηριου Αθηνων,αλλα και εταιριες του μεγαλυτερου χρηματιστηριου του κοσμου ,οπως ειναι οι εταιριες του δεικτης DJI.

Εδωσα την αναλυση μου ,με πολυ ανεση πριν λιγες ημερες,χρησιμιποιωντας τον δικο μου τροπο παρακολουθησης μιας αγορας η μιας μετοχης.Δεν ειναι και  ευκολη υποθεση να τολμα καποιος να δωσει αναλυση δια την BAC  [Bnk of America].και μαλιστα με ενα τροπο σαν να λεει αγορες τωρα,μεσα απο το ερωτηματικο  δια πιθανο ραλυ.
Να γιατι συνεχως σπαζουμε ρεκορ επισκεψεων ,απο ολο τον πλανητη στην κυριολεξια.
Το συστημα savil  ,γινεται γνωστο καθε ημερα,ολο και σε περισσοτερο κοσμο σε ολο τον πλανητη.
Ειναι νεο,φρεσκο,ζωντανο,αλλα στην κυριολεξια χρησιμο την ωρα της δουλειας,την ωρα της εντασης.Οταν οι αλλοι δεν ξερουν τι να πουν και πως να ερμηνευσουν τα γεγονοτα,το συστημα savil ,σας λεει απλα και οταν πρεπει ,αγορες ακομη και με RSI 100.
Eγω ,απλα λεω να εχετε το χερι στον διακοπτη συνεχως,αλλα τον διακοπτη να τον γυριζεται στο of ,οταν πρεπει και να μην πετατε τα κερδη σας απο το παραθυρο.Αυτα ομως ολα εντασονται παντα σε ενα προγραμμα που εχει προετοιμαστει σωστα,με αρχη μεση και τελος,αλλα το τελος το ξερετε μονο εσεις οι καλα διαβασμενοι και οι καλα οργανωμενοι.
Διαβαστε τωρα την πιο κατω αναλυση ,οπως σας την εδωσα δια την BAC ,και να εισθε υπερηφανοι ,που εισθε αναγνωστες  μου και της σελιδας μας.
Το ξερω το συστημα μας θα τρελανει κοσμο καποια στιγμη.Εσεις ομως θα το εχετε ζησει απο πρωτο χερι ,και θα το γνωριζετε απο πολυ παλια.
savil 16-Iιυνιου 2012.

TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20 [savil ]: BAC [Bank of America] techniki analysi [savil] 10...: savil techniki analysi BAC Μεγαλη ανοδικη κινηση ξεκιναει?