Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

[savil] Καλημερα σας

Κυριες -Κυριοι

καλημερα σας

Σας ευχαριστω πολυ,δια τα ωραια σας μηνυματα που ελαβα αυτες τις ημερες.Ευχαριστω παρα πολυ.
Ευχαριστω επισης ,δια τις επισκεψεις σας στο blog,που ειναι μαζικες και το (θερμομετρο),βαραει κοκκινο σε ωρες δυσκολες δια αποφασεις. 
Σημερα θελω να σας πω ,ποσο επικινδυνη ειναι η δουλεια μας.Οκινδυνος βασικα ειναι να χασουμε την περιουσια μας η ενα κοματι αυτης.Ειναι σας πληροφορω τεραστιος αυτος ο κινδυνος.Αν θελαμε να του δωσουμε ποσοστα θα σας ελεγα ο κινδυνος ειναι 99% και μονο 1% μενει σαν ασφαλεια.
Το ξερω πολλοι θα απορρησετε με τα ποσοστα που σας δινω,αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
Αυτο βγαινει απο την εξης απλη σκεψη.
Αν εχουμε 200 εργασιμες ημερες το χρονο,ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ Η ΑΓΟΡΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΩΣ ΗΜΕΡΑ  ΕΙΣΟΔΟΥ ,με την εννοια της απολυτης επιτυχιας .Οι αλλες 199 ημερες ειναι ,ημερες η με περιορισμο της αποδοσης στην καλυτερη περιπτωση η με ζημια.
Ολοι διαβαζετε πολλα  ενημερωτικα μεσα που αναφερονται σε ενημερωσεις Χρηματιστηριακων αγορων η μετοχων.Εκει θα εχετε διαβασει και το εξης,που οι περισσοτεροι το περνατε απαρατηρητο.

γραφουν τα διαφορα μεσα

υψηλο 52  εβδομαδων[ δηλαδη ετους]

χαμηλο 52 εβδομαδων [δηλαδη ετους  

αυτη η πληροφοαρια ειναι πολυ σημαντικη,διοτι αποδεικνυει αυτο που σας λεω .οτι στο ετος εχουμε ενα υψηλο [το υψηλοτερο],του ετους
και επισης εχουμε ενα χαμηλο ,το χαληλοτερο του ετους.
Η συγκριση πρεπει να γινεται με το προηγουμενο ετος του εξεταζομενου και οχι με τις ιδιες ημερονηνιες,αλλα με το ετος ΠΡΟΤΥΠΟ της προηγουμνης χρονιας.
Αυτη η πληροφορια  ,μας λεει ,οτι η απολυτη εισοδος και εξοδος ειναι μια φορα τον χρονο,οι υπολοιπες 99 εχουν ρισκο αποτυχιας,και οσο περνα ο καιρος ,αυτο το ρισκο αυξανεται.Βεβαια τωρα με την χρηση των παραγωγων γινονται 4 φορες το χρονο,αλλα συμπιτουν την  Ιδια ημερα,ετσι ωστε να παραμενει σαν απολυτη επιτυχια μια εισοδος και μια εξοδος.
Αυτο το 52 εβδομαδες,ειμαι ενας απολυτος ετησιος ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ με δυο ακρα ,που ειναι τα ακρα της καθετου διαμετου του ετησιου χρηματιστηριακου κυκλου,και ενα κεντρο του κυκλου,που ειναι το μεσον της καθετου διαμετρου .Αυτο το κεντρο της καθετου διαμετρου ,ειναι το σημειον Ισσοροπιας της αγορας δια την χρονια που μετραμε.Τα δυο ακρα συγρατουνται απο το κεντρο κατα ενα μυστηριωδη  τροπο.
Συνηθως τα υψηλα η τα χαμηλα των 52 εβδομαδων ,γραφονται την ιδια εποχη .Ειναι και θεμα πειρας να εξεταζει καποιος την περιοδο των ακρων και να επιλεγει την  απολυτη[ εισοδο-εξοδο] 
Ομως ολες οι αγορες με διαφορα ημερας,γραφουν την ιδια στιγμη το υψηλο η το χαμηλο ,σε ολο τον πλανητη.

savil  9 Ιουνιου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: