Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[ RSI 14 (η ) ΚΜΟ14 ημερων] savil


Πολλες φορες σας εχω μιλησει δια τους γνωστους ταλαντωτες.Ειπα τα παντα παρακολουθουμε ,αλλα δεν θεοποιουμε. Ο RSI δεν ειναι επιστημη.Δεν εχει κατι δικο του να μας δειξει απο την αρχη. Ειναι ενα συστημα ,που χρησιμοποιησε ο Welles Wilder και εκανε χρηματιστηριακες εμπορικες πραξεις. Μετα το χρησιμοποιησαν οι παντες ,ακομη και σημερα,αλλα το μονο που προσφερει ειναι ζημιεςκαι απωλειες περιουσιων.Δεν ειναι επιστημη και δεν ειναι αυθυπαρκτο .Στηριζεται στην στατιστικη και στους κινητους μεσους ορους.Επομενως ανθρακας ο θυσαυρος. Ναι πρεπει να το παρακολουθουμε,διοτι τον χρησιμοποιει το συστημα να σας παιρνει τα πορτοφολι.
Εγω σας προκαλω ολους .
Δοκιμαστε στην προσφατη ανοδο απο το 236 στο 360 τον rsi ,ως πλοηγο αποφασεων ,παραλληλα με ενα απλο ΚΜΟ 14 ΗΜΕΡΩΝ. 
Θα διαπιστωσετε .ποιος απο τους δυο ηταν απολυτος και σωστος.ΔENΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ Ο RSI  ΜΠΡΟΣΤΑ ΣTON ΑΠΛΟ ΚΜΟ 14 ΗΜΕΡΩΝ.
Αν στον απλο κμο 14 ημερων προσθεσουμε,ενα οδηγο 5 ημερω του εαυτου του ,θα δειτε στελνει τον RSI ,να παει να μαζεψει χορτα.
Επαναλαμβανω ,προσπαθουμε  να ξερουμε τα παντα ,απο αυτα που χρησιμοποιει η μαζα της αγορας,διοτι ετσι ξερουμε απο πρωτο χερι πως σκεπτονται την ωρα της δουλειας.Εμεις ομως ,πρεπει να βρουμε τα δικα μας επιστημονικα εργαλεια δια να δουλεψουμε,και οχι αυτα των μαζων και των ημιμαθων  δασκαλων.
Το καλυτερο συστημα δουλειας (τροπος δουλειας),ειναι αυτο που μεχρι τωρα σας δινει κερδη,ολα τα αλλα,ειναι ετσι απλα δια να συζητουμε.Μην θεοποιειτε ,ομως τους ταλαντωτες και τους δεικτες,εκτος αυτων των απλων που μας προσφερει η Στατιστικη επιστημη και τα μαθηματικα,και οχι κομπογιαννιτες δασκαλοι της συμφορας.
Προσπαθειστε να βρειτε ,ενα δικο σας τροπο να κανετε εμποριο με 1ον κριτηριο την ασφαλεια του κεφαλαιου σας και μετα την αποδοτικοτητα.

savil  9 Ιουνιου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: