Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΑΞΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ [ ΣΥΣΤΑΣΗ] savil 9 Ioυνιου 2012

Κυριες Κυριοι

απο την πειραμου και τα τοσα χρονια που ειμαι στο πεζοδρομιο,επιτρεψτε μου να σας κανω μια συστταση.
Δεν το κανω εγω ι στικα ,αλλα απο καθαρα ανθρωπινα αισθηματα που τρεφω δια ολους σας.
Η αγορα μας ,εχει χασει την εικονα μιας ζωντανης αγορας.Και μονο η συμμετοχη μας ειναι σε εκθεση μεγαλου κινδυνου.Λογικα δεν πρεπει να μας απασχολει καμια μετοχη που διαπραγματευεται κατω απο το 1 ευρω.Αν αυτο γινοταν μονο μια φορα η ελαχιστες φορες ,ενταξει να το δεχτω ,ειναι ευκαιρια δια ενα ευκολο κερδος.Ομως εμεις εχουμε πλεον μια συστημικη αγορα με την πλειψηφια των μετοχων κατω απο το 1 ευρω.Σαν μια μεγαλη αντιδεοντολογικη παραχωρηση θα ηταν να κατεβασω τον πηχυ στο 0,5 ως ακραια περιπτωση και πληρως αντιεπαγγελματικη.
Κατω απο εκει ομως το 0,50 ,ειναι σαν να αυτοκτονειτε επαγγελματικα.
Ο κινδυνος ειναι τεραστιος. Για σκεφθειτε  το 20% του ο,20 ειναι 4 λεπτα.
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΑΣ.
η εικονα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι ενα καλαθι ανακατεμενα ρουχα εξω απο το μαγαζι με 1 ευρω και κανενας δεν τα θελει.
Δεν ειμαστε σοβαροι ,οταν ασχολουμεθα με μετοχες αυτων των τιμων.Εκει δεν ισχυει τιποτα και κανενας νομος του εμποριου η επιστημονικη αναλυση.
Τωρα αγορασε καποιος 500 ευρω  και τα ξεχασε ,αντε να το δεχτω,αλλα να κανει καποιος ονειρα ,τσαμπα ο κοπος. Οσα γραφω  επιστημονικα πραγματα ,ιχυουν δια τιμες πανω απο 1 ευρω .
Εταιριες με τιμες κατω απο το ευρω ,ειναι Ν/Α .
Αν θελετε να παιζετε παρτιδα τα λεφτα σας με τον παππατζη εξω απο τον σταθμο στο μοναστηρακι ,τοτε προβλημα σας.Τον παπατζη παντως δεν θα τον κερδισετε.

savil  9 Iουνιου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: