Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων [savil] μια ματια στο κλεισιμο 7-6-2012

Κυριες- Κυριοι
Παρακολουθησαμε σημερα μια ωραια συνεδρια.Τα ειχε ολα οπως

-ογκο πολυ καλο [συμφωνα με τις υπαρχουσες συνθηκες]
-δεν εκανε νεο χαμηλο σε σχεσει με την χθεσινη ημερα
-εκανε νεο υψηλο                            ,,
-εκλεισε κοντα στο υψηλο της ημερας
-διεσπασε αρκετους ΚΜΟ ανοδικα και σταθερα 

Τι αλλο να ζητησει ενας αναλυτης,προκειμενου να γραψει καλα λογια.Δεν εχω προθεση ,να γραψω καλα λογια  δια την συνεδρια σημερα,αν πραγματικα δεν ειχα τα στοιχεια που σας ανεφερα πριν.
Ειμαστε εντος στοχου ,οπως σας εγραψα, δια την περιοχη του 180 μοναδες.Το παλευει η αγορα και ο δεικτης.Εμεις νομιζω ειμαστε τοσο κοντα στα γεγονοτα και στην ενημερωση σας,οσο κανεις αλλος στην δουλεια μας.Δεν θελω να πω μεγαλα λογια και κουβεντες  δια την κινηση σημερα
χωρις υποβαθρο.
Πολλα πραγματα ,δεν τα χωραει η λογικη μας,αλλα τα δειχνει η επιστημη.Αν η λογικη μας αμφιβαλλει για την επιστημη,τοτε κακο του κεφαλιου μας κανουμε και την πληρωνουμε τις περισσοτερες φορες,μηδε και εμου εξαιρουμενου. Αν η λογικη μας δεν χωρεσε  αυτη την πτωτικη πορεια,ειναι βεβαιο ,δεν θα χωρεσει ευκολα και την αντιστρπφη οποτε και αν γινει και εαν γινει.
Ειμαστε στο ξεκινημα κατι πολυ καλου.Το παρακολουθω.Δεν ειμαστε σε εκεινο το σημειον ,που πρεπει να παρουμε αποφασεις,απεχουμε μερικες μοναδες ,οχι πολλες θα σας ελεγα πολυ λιγες.Αυτο θα το διαπιστωσουμε συντομα δια τους εξης λογους.
Αν ειναι  να παρουμε θεση  ασφαλειας με ανοδικη προοπτικη ,χρειαζομαστε ,οπως σας ειπα μερικες μοναδες,που μπορει να καλυφθουν ακομη και σε μια ημερα.Αλλα πρεπει να περιμενουμε εκεινο το σημειον.Οταν ελθει η ωρα του θα σας το πω ΑΜΕΣΩΣ, δεν εχω κανενα προβλημα να το μοιραστω μαζυ σας.Στο κατω -κατω της γραφης εισθε το πιο εκλεκτο κοματι της ζωης μου.
Αν ειναι παλι να παρουμε αποφασεις δια την συνεχεια ,με μια προοπτικη  πτωτικης πορειας,αυτο μπορει να συμβει τις επομενες ωρες που θα λειτουργησει η αγορα.Επομενως ευκολα θα το δουμε ,αν και οταν υπαρξει αυτη η εκδοχη.Πρεπει ομως και σε αυτη την περιπτωση να περιμενουμε ,τις επιστημονικες αναλυσεις.
Αυτα που σκεπτομαι και μελετω, σας τα δινω αμεσως και νομιζω εισθε αρκετα εξυπνοι και καταλαβαινετε   και τι γραφω  και τι εννοω.
Τωρα θα μελετησω ,περισσοτερο αναλυτικα τα παντα, απο την σημερινη συνεδρια και το βραδυ θα  εχετε την αναλυση μου μεσα απο μια νεα αναρτηση ,οπως καθε βραδυ.

savil  7  Ιουνιου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: