Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Εθνικη τραπεζα [γενικη συνελευση]

Χρηματιστήριο Αθηνών

Ιδου πεδιον δοξης λαμπρο δια τους μικρομετοχους.Να παραβρεθουν μαζικα στην Γενικη συνελευση και να φερουν τα πανω κατω.
Να μην εγκρινουν καμια αμοιβη κανενος μελους του Δ,Σ και οχι μονο ,αυτο αλλα να αποφασισουν να γινει ελεγχος πως καταντησε η σημερινη  διοικηση ετσι τις περιουσιες μας.Φυσικα μαζικα αγωγες για καθε αξιοποινη πραξη,με πρωτη και καλυτερη την συμμετοχη στο psi ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗς ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ KAI OXI TOY Δ.Σ οπως αποφασισαν αυτοι οι κυριοι.
Αλλα το ξερω κανεις δεν θα παει,ετσι θα παραμεινουν αθωοι αυτοι οι κυριοι και μετην βουλα, που οι ιδιοι νομιμοφανως θα βαλλουν.Oσο για τις αμοιβες τους ,σας πληροφορω ζαλιζουν αν τις δειτε.
Δυστυχως η(γνωση  και η τολμη )μας ειναι λιγη ,δια να διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας ,αλλα και δια εξασκησουμε επισης τις απο νομο αρμοδιοτητες μας. Η απουσια μας τους απαλλασει και τους δικαιωνει δηθεν ,αφου Γιαννης κερνα και Γιαννης πινει και με την βουλα του νομου παρακαλω.

savil

σημ. τα ασφαλιστικα ταμεια αληθεια που ειναι? Κοιταζουν μπας και κανενας απλος επιχειρηματιας δεν πληρωσε 300 ευρω ,ενω εδω που χανουν δις ευρω ,την κανουν γαργαρα.Αντε ντε κ.κ των ασφαλιστικων ταμειων ,γιατι δεν διεκδικειτε την περιουσια των ταμειων?

Δεν υπάρχουν σχόλια: