Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE /ATHEX.TOP 20 [7 Ιουνιου 2012] savil

Κυριες -Κυριοι

Εχω πολλα να γραψω.Ομως δεν πρεπει να σας γινομαι κουραστικος,ετσι θα συγκεντωθω στα πιο απαραιτητα.
Πολλα θεματα σας τα δινω και με την ωριαια αναφορα την ωρα της συνεδριας,ειδικα αυτη την περιοδο που οι καιροι ,ειναι πονηροι.Αυτο που βλεπουν η σκεπτονται οι πολλοι,συνηθως δεν το κανει η αγορα και φυσικα ο δεικτης. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΚΑ  ΑΝΤΙΘΕΤΑ  ΓΕΓΟΝΟΤΑ. 
Δηλαδη αυτο που πρεπει να κανει ο δεικτης την πρωτη ωρα,ειναι αντιθετο απο αυτο που πρεπει να κανει σαν ημερα.Με απλα λογια,μια ωριαια  αναλυση δειχνει μια διορθωση,η οποια ειναι εντελως αντιθετη με το τι πρεπει να κανει σαν ημερα που δειχνει και θελει φουλ ανοδικο χωρις διακοπη και πισογυρισματα για μερικες ημερες. Ισως να συμφωνησουν σε καποια πλαγια κινηση ,ετσι ωστε να χωρεσουν ολοι σε μια  διαδρομη και σε μια αναλυση.

1η ωρα
 Ο δεικτης μετα τις 15.30 η ωρα  σημερα και απο το σημειον 176,2 ,προσπαθησε για δευτερη φορα να διασπασει το 179,..Ομως δεν τα καταφερε και απο εκεινη την στιγμη ,και ως το κλεισιμο διορθωνει αναγκαστικα ,εστω και αν ειναι ενα μικρο κοματι,δεν παυει να εχει την πολυ μεγαλη σημασια του,διοτι το καθε γυρισμα του δεικτη δεν γινεται στην τυχη ,τιποτα δεν γινεται στην τυχη στην αγορα.Επομενως εχουμε την 1η γραμμη τεστ της κινησης ,ετσι τοσο απλα.

 (+)
---------------------------176,2 γραμμη τεστ της κινησης
(-) 
Εαν διασπασθει το 176,2 σταθερα και δυνατα(πτωτικα φυσικα),η κινηση με ανοδικη προοπτικη κατα 75% εχει τελειωσει,εκτος και τα καταφερει αμεσα μετα μια δυο ωρες να την διασπασει ανοδικα σταθερα,διαφορετικα ,ετοιμαζομαστε δια την δεκαδα του 160.Δηλαδη με απλα λογια ,απαγορευεται αυριο να εχουμε πτωση,πρεπει να εχουμε συνεχως ανοδο,χωρις διορθωση χωρις τιποτα.Βλεπουμε μονο ανοδικα,αν θελουμε να εχουμε συνεχεια της ανοδου.
Τον στοχο τον γνωριζεται δεν αλλαζει,αλλα ακομη και στον στοχο να μην παμε,θελουμε αυριο να αποφυγει ο δεικτης το κοκκινο.

ημερησια αναλυση.
Εδω παλι δεν υπαρχει κανενα προβλημα,ολα ειναι μια χαρα,ειμαστε στο ξεκινημα μιας ανοδικης πορειας.Εχουμε βελτιωμενη εικονα ,δεν μας πιεζει τιποτα,και η εικονα δειχνει ,οτι ολα θα πανε καλα.
Οι αναγκες της κινησης απαιτουν μια ανοδικη κινηση με κατοχυρωση του 179.42.Δια την ωρα ειναι αρκετο ,συμφωνα με τις ημερησιες αναγκες.  
Οι διαφορες γραμμες του δεικτη  που χειριζομαι,εχουν μια καμπυλοτητα.που σημαινει ανοδικη προδιαθεση,διοτι εξισωνονται οι διαφορες μεταξυ τους και ο δεικτης της λυγιζει προς τα επανω,και ετσι  σηματιζουν καμπυλοτητα.[στο κατω μερος  ενος πιθανου κυκλου].Θα μπορουσα να πω εδω μονο ,οτι η ημερησια αναλυση ζητα να πλησιασουμε το  184,82 ,αργα ,αλλα σταθερα.δεν πρεπει να μεγαλωνει η διαφορα απο ημερα σε ημερα,αλλα αντιθετα να μικραινει.
Βλεπουμε λοιπον και στις δυο περιπτωσεις ,ειναι αναγκη ο δεικτης να περασει στην δεκαδα του 180.

η αντιθεση ειναι ,διορθωση στο ωριαιο,αλλα οχι κατω απο το 176,διοτι τιθεται σε κινδυνο η ανοδικη προοπτικη,αντιθετα στο ημερησιο  θελουμε σταθεροτητα και ανοδικη συνεχεια εστω και μικρη.

Εγω λαμβανω υποψιν μου το ωριαιο και λεω ο,τι δεν επιτρεπεται διασπαση του 176,διοτι  η ανοδικη κινηση ,ακυρωνεται σχεδον . Με λιγη υπομονη  ,αντε να εβλεπα ως το 175 με καλο ματι την διορθωση ,αλλα τιποτα αλλο περαν αυτου.Απο αυτο το σημειον και κατω δια εμενα αρχιζει η πτωτικη πορεια με σημειον πιθανης αντιστροφης το 167 ,αλλα με ελαχιστες πυθανοτητες.

(+)
-------------------176 το τεστ της κινησης παραμενει ως εχει και οπως το εγραψα στην αρχη.
(-)

savil  7 Ιουνιου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: