Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

[savil] καλημερα 5 Ιουνιου 2012

Κυριες- Κυριοι

καλημερα σας

Με δυσκολια  κρατιεμαι και εγω,απο την πιεση που νοιωθω μεσα μου ,να γραψω πραγματα που κρυβονται πισω απο  μια κρατικοποιηση του τραπεζικου συστηματος.Θα πω μοναχα δυο λεξεις

1ον δεν ειναι ευκολο χωρις συνεπειες
2ον κρατικοποιηση τραπεζων και επιχειρησεων =ΚΟΚΚΙΝΙΣΜΟΣ

======================================================
Η δουλεια μαςπολυ πιθανον σε λιγες ημερες να μην υπαρχει.Το μαγαζι κλεινει ,διοτι δεν θα υπαρχει ουτε εμπορευμα [μετοχες,αφου ολα θα περασουν στο κρατος ,μεσα απο το κοκκινισμενο τραπεζικο συστημα],ουτε και αγορστες της δραχμης.
Καλο θα ειναι να προστατεψετε τα ευρω σας,μεσα απο χρηματιστηριακους λογαριασμους  ,δεν μπορω να τα γραψω και ολα ,καταλαβαινετε τι εννοω.
======================================================
Η σελιδα  με  ΠΡΟΒΛΕΨΗ απο το 2010 κοντα στα δυο χρονια τωρα,εχει αρκετη δυναμη γνωσης δια τις ξενες αγορες.
Εχουμε πληροφορηση καθημερινη και καλυτερη ,απο την ενημερωση των Ελληνικων επιχειρησεων,εχουμε αναλυσεις απο εμας εδω,σε ενα πολυ μεγαλο αριθμο ξενων εταιριων.
Μας ειναι περισσοτερο ευκολο να αναλυσουμε μια ξενη εταιρια παρα μια ΕλληνικηΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ.
Το μελλον μας σαν εμποροι δεν ευρισκεται δυστυχως στην χωρα μας.Ευχομαι να αλλαξει η κατασταση και να επανελθει η αγορα μας σε φυσιολογικη ζωη.Αυτη την στιγμη ειναι στον αναπνευστηρα και περιμενουμε το μοιραιον. Ο κοκκινισμος θα εξαφανισει τα παντα,τοσο τις επιχειρησεις,οσο και τους ανθρωπους.Θα θρεψει μονο τους ακαματηδες ΚOKKINOYΣ.. 

Το μελλον της χωρας ειναι στην ιδιωτικη πρωτοβουλια και στις επιχειρησειςκαι οχι στον κοκκινισμο ,που παρουσιαζεται παντα στην περιοδο του (τρυγου),οπως η αρκουδα στις κυψελες των μελισσων για τα μελι.

savil  5 Iουνιου 2012


Δεν υπάρχουν σχόλια: