Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ ATHEX.TOP 20 [1 Ioυνιου 2012]

Κυριες- Κυριοι

Εχω γραψει αρκετες αναλυσεις δια την περιοχη που βρισκομαστε.Η αγορα μετα τις εκλογες ,
εχει χασει τα φρενα της και κανεις μας δεν ξερει αν μπορει να σταματησει καπου.Καθε Χρηματιστηριακη ημερα που περνα,σχεδον εχουμε και μια νεα ενδειξη με νεο χαμηλο, δια τον χρηματιστηριακο κυκλο που γραφει η αγορα.Δεν προλαβαινει να επαληθευσει καποιον σημειον και αμεσως νεα δεομενα ,δια νεον χρηματιστηριακο κυκλο με νεο χαμηλο.
Συμβαινουν  φοφερα πραγματα στην καθαρως θεωρητικη επιστημη της τεχνικης αναλυσης. Εχουμε ακραιες καταστασεις και συμπεριφορες,δικαιολογημενες.Αυτη η κατασταση ,εχει αχρηστευσει ολες τις παλιες γνωστες μεθοδους αποφασεων με τους δεικτες και τους ταλαντωτες.Δεν λειτουργει σχεδον τιποτα,οπως τα ξεραμε πριν χρονια.Χρησιμοποιω δικα μου και σταθερα πραγματα και υπαρχω ακομη και μπορω και γραφω . Λοιπον δια αυριο και τις προσεχεις ημερες,εκτος του ,ο,τι μπορει να εχουμε μια αντιστροφη ,ετσι χωρις λογο και αφορμη ,κατα τα υπολοιπα η φορα των πραγματων εχει ως εξης.

(+)
=============185  γραμμη τεστ
(-)

πανω απο το 185 σταθερα ,μιλαμε δια αντιστροφη εστω και περιορισμενης κλιμακας.
Κατω απο το 185 και ειδικα κατω απο το 177 σταθερα ,τοτε ο δεικτης εχει μπροστα του αυτα τα σημεια,ως σημεια αντιδρασης,αλλα και ως εμποδιο στην πτωτικη του πορεια.


===============174 1ον εμποδιον

===============170 2ον εμποδιον


===============162  ενδιαμεσος στοχος και εμποδιον.πιθανη αντιστροφη.

Αυτα δια σημερα,αυριο θα πουμε πιο πολλα πραγματα και μεσα απο την ζωντανη παρακολουθηση της αγορας.

savil 4-6-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: