Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

[savil ] καλημερα σας 4 Ιουνιου 2012

Κυριες -  Κυριοι

καλημερα σας

Αργια σημερα στην Ελλαδα ,ανοικτες οι ξενες αγορες.Τεραστια η διαφορα στην νοοτροπια.Τεραστια η διαφορα στον τροπο σκεψης.Καθε τρεις και  λιγο εμεις κοπαναμε και μια αργια ,ετσι να μας βρισκεται. Μη μου πειτε ,εχουμε και θρησκευτικα καθηκοντα!!
Τοτε ειναι ,που τα πραγματα περιπλεονται περισσοτερο.
Τελος παντων ας ειναι, αργια εχουμε-ενταξει ας παμε στην θαλασσα ,αυτο εχουν οι περισσοτεροι στο μυαλο τους.[Αργια μητηρ πασης κακιας ] ειναι το αρχαιον ρητο των Ελληνων.
Ας ετοιμαζομαστε καλου κακου ,να βρουμε δουλεια σε καμια αγορα της προκοπης.Μαλιστα τωρα που ολες οι αγορες του πλανητη ,θα κανουν το πιο μακρυνο τους ετησιο ταξιδι στον ΝΟΤΙΟ ΠΟΛΟ,να ετοιμασθουμε και να ,ανεβουμε στο διαστημοπλοιο  των αγορων,που θα μας παει στον βορειο πολο και στο πιο υψηλο σημειον την ανοιξη του 2013.
Κοιταζα χθες δια την Daimler στον dax και ειδα τον τζιρο της παρασκευης που ηταν 382 εκ.
Μονο μια εταιρια η Daimler( Μερσσεντες),ειχε τζιρο 382 εκ. θελετε να σας πω και τι p/e εχει?Θα παθετε πλακα διοτι εχει p/e=6,69. H τιμη που εκλεισε ηταν 35.52 ευρω.
Αυτο σας ελεγα και πριν λιγες ημερες,μεταναστευση στα ενδιαφεροντα μας.
Ας αφησουμε τους πολιτικους να τραβανε τα μαλλια τους.Αυτους τους πολιτικους ,που βαζουν πιπερι σε οποιον τολμησει να μιλησει για ΑΓΟΡΑ.
Ειναι τοση η ασχετοσυνη τους ,οση ειναι η δικη μου με την Αστροφυσικη.Η διαφορα μας ειναι ,οτι εγω την αναγνωριζω σαν επιστημη και μακαρι να μπορουσα να δουλευω δια αυτη,ενω οι πολιτικοι μας ,
δεν ειδαν ,δεν ακουσαν,ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ,δεν θελουν  να μιλαμε εμεις για  Αγορα και δια οικονομικη αναπτυξη. Ειναι ετοιμοι αν ακουσουν ,πως μιλαμε δια αγορα,ειναι ετοιμοι επαναλαμανω ,να μας στειλουν να κανουμε παρεα στον( Γερομπισμπικη) τον Τσοχατζοπουλο.

savil  4 Ιουνιου 2012