Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

savil καλημερα 30 Ιουνιου 2012


Κυριες-Κυριοι

Καλημερα σας
καλο καλοκαιρι

Κυριες-Κυριοι τα κερδη απο το εμποριον τιτλων και αξιων χωριζονται σε δυο ομαδες

1η ομαδα=οργανικα κερδη[τακτικα] απο το εμποριον τιτλων και αξιων

2η ομαδα=ανοργανα κερδη η εκτακτα κερδη η ευκαιριακα κερδη

Τα οργανικα κερδη ,ειναι αποτελεσμα,οργανωμενων πραξεων ,απο τους πολυ δυνατους σε γνωση και σε οικονομικη επιφανεια εμπορους.
Τα κερδη αυτα ,ειναι σχεδον εξασφαλισμενα 100%,ανεξαρτητα,προς ποιαν κατευθυνση ,κινειται ο δεικτες.Τετοια κερδη,μπορουν να εχουν και οι συναδελφοι ,με μικροτερο κεφαλαιον και γενικα και με μικροκαι πολυ  μικρο κεφαλαιον,ομως ειναι ,παρα πολυ διαβασμενοι,κατεχουν απολυτα σχεδον,την επιστημονικη πλευρα του εμποριου,αλλα και κυριως διαθετουν τεραστια εμπειρια,αλλα και πολυ καλη και πειθαρχημενη συμπεριφορα.Με απλα λογια θα ελεγα,ξερουν τι κανουν,ποτε το κανουν,και κυριως ποτε χρονικα  κανουν εισοδους η εξοδους στην αγορα,στη βαση ενος προγραμματος,το οποιον τηρουν πιστα.

Τα ανοργανα κερδη η εκτακτα κερδη η ευκαιριακα κερδη,ειναι μια κερδοφορια,οπως ακριβως την προσδιοριζουν τα επιθετα που χρησιμοποιω.

π.χ αγορασε καποιος μετοχες καθυποδειξιν απο καποιον.Στην συνεχεια απο τυχη[[τυχη του πρωταρη] υπηρξε ανοδος πουλησε τις μετοχες και κερδισε χρηματα.Δεν ειναι ομως δυνατον ,να ειναι η τυχη πανταμε το μερος του πρωταρη η του ασχετου.

Επισης ετυχε καποιος εμπορος δυνατος και οργανωμενος ,απο τους διαβασμενους εμπορους,να κανει εισοδο σε μια μετοχη ,με κριτηρια ορθολογισμου.Ομως την επομενη η σε επομενο σταδιον,ενα ειδικο γεγονος δια την εταιρια(θετικο π.χ),εκτοξευει την μετοχη στο +50%.Αυτα τα κερδη ειναι εκτακτα κερδη και ας ειναι απο οργανωμενο και καταρτισμενο συναδελφο.Ειναι εκτακτα,διοτι δεν επαναλαμβανονται καθε ημερα και σε καθε μετοχη και ας ειναι πολυ καλη μια εταιρια.Το παραδειγμα ,αυτο θα μπορουσα να εχει και αντιθετα αποτελεσματα αν ,αντι δια +50% ηταν -50%.

Επισης μεταξυ των συναδελφων ,δυστυχως το 80% περιπου ειναι ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ KAI OXI EMPOΡΟΙ.Ζω καθημερινα αυτη την κατασταση απο πρωτο χερι και με επαφες ,που εχω ,απο ανθρωπους που ζητουν την συνδρομη μουΤι να πω?θα πω την ρηση της παρηγοργιας[κοινη γαρ τυχη και το μελλον αορατον].
Υπαρχει μια γενικη παραδοχη,ποιο ειναι το τελος ενος τζογαδορου.Μια ελαχιστη μειοψηφια,ισως κρατηθει ορθια,η πλειοψηφια ομως [πεφτει απο τον ουρανοξυστη] .

savil  30 Ioυνιου 2012