Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων [Ελληνικες τραπεζες-δημοσιον Χρεος]


Κυριες - Κυριοι

 Η χωρα μας δεν εχει κανενα συμφερον ,να αλλαξει η συμφωνια δια την ενισχυση των τραπεζων και να ευθυγραμμισθει δηθεν με την νεα συμφωνια ,που δεν προσμετραται στο δημοσιον χρεος το κοστος αναχρηματοδοτησης των Τραπεζων.Εδω οπως εφθασαν τα πραγματα μετα το psi ,δεν μας συμφερει να αλλαξει αυτη η συμφωνια.
Αν δεν ειχε προηγηθει το psi ,οπως συμβαινει σημερα  δια την Ισπανια,ναι τοτε θα μας συνεφερε,αλλα δεν θα μειωνοταν τοσο πολυ το χρεος. Τωρα δεν μας συμφερει ,διοτι τα χρηματα του pis ,λειπουν απο την αγορα και απο το τραπεζικο συστημα.
Προσωπικα,δεν πιστευω ,οτι οι ξενοι θα τηρησουν την συμφωνια και θα δωσουν 50 δις στο Ελληνικο  Τραπεζικο  συστημα.
Ισως ψαχνουν[ΤΡΟ Ι ΚΑ] μια ευκαιρια ,να αθετησουν αυτη την συμφωνια.δηθεν με δολωμα το δημοσιο χρεος.Δημοσιο χρεος  δεν υπαρχει στο δημοσιο,αν η εταιρια ειναι 100% Δημοσια και παραγει κερδη.Αυτα τα χρηματα,ειναι με παρα πολυ μικρο επιτοκιο, και επισης εχουν μεγαλο βαθος χρονου αποπληρωμης. Το ποσον των 50 δις, θα δωσει δυναμη στον τραπεζικο κλαδο,να μπορεσει να σηκωσει  το βαρος μιας αναπτυξης ,οταν ελθει.Τα χρηματα αυτα τα  εχουμε πολυ αναγκη σαν .
πτωχευμενη χωρα και χωρις ταμειον,ειναι ο χειροτερος συνδυασμος πιστεψτε με ,αν συμβει αυτο.
Καντε και εσεις την ιδια σκεψη δια τον εαυτο σας,αν π.χ πτωχευατε και δεν ειχατε μια στην τσεπη σας..Πτωχος μεν ναι ,κακο ναι,χρεωμενος ναι,αλλα το ταμειον ειναι γεματο ,δια να κανω μια νεα αρχη με λιγοτερα λαθη.
Δεν ξερω που τα βρισκουν και πως με τοση  ευκολια βγαζουν ,απο το μυαλο τους μερικοι δηθεν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕς και γραφουν τετοιες βλακιες ,πατιστανοντας και τους ειδικους μερικοι απο αυτους.Ευχομαι να μην εχουν στο μυαλο τους την ιδια σκεψη και αρμοδιοι φορεις και πεσουν στην παγιδα, να αλλαξουν την συμφωνια δια τις τραπεζες ,με προσχημα δηθεν το ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
Οι ξενοι θα το ηθελαν πολλοι ,να απαλλαγουν απο αυτη την υποχρεωση τους και μαλιστα χωρις συνεπειες,αλλα εμεις αν το επιδιωξουμε,ειναι σαν να βγαζουμε μονοι μας τα ματια μας με το πιρουνι που τρωμε την μακαροναδα μας.

savil 30 -Ioυνιου 2012