Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

savil καλημερα 25 Ιουνιου 2012


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας
καλη εβδομαδα
καλο καλοκαιρι

Μια καινουργια ημερα εχουμε μπροστα μας σημερα.
Μια καινουργια εβδομαδα αρχιζει.Η εβδομαδα ειναι ,ενας περιοδικοζ χρονος ελεγχου της αγορας και των προγραμματων μας.Τιποτα δεν κανουμε,αν προηγουμενος ,,δεν εχουμε αποτυπωμενο σε χαρτι ενα σχεδιο .Μπορει καποιος εργολαβος να φτιαξει μια πολυκατοικια,χωρις σχεδια?Οχι φυσικα.Ετσι και εμεις ,αγαπητοι μου συναδελφοι εμποροι πρεπει ,αυτο που κτιζουμε, να ειναι η πιστη εφαρμογη ενος σχεδιου μας.
Εχουμε μεινει απο την Παρασκευη με τα εξης δεδομενα,οπως αποτυπωθηκαν την Παρασκευη με το κλεισιμο της αγορας.

δεδομενα της Παρασκευης
-----------------------------
-ειμαστε με ενα σημα πτωτικο απο το 231 περιπου

-η ημερησια καταταξη των δεικτων μας δειχνει συνεχεια της ανοδου,.ομως το πτωτικο σημα που εχουμε σε ζωη μας βαζει σε σκεπτικο συνεχισης τη πτωσης,την οποια δεν μπορουμε να χαρακτηρισουμε ακομη ,αν ειναι διορθωση η πληρης αντιστροφη 
Ο δεικτης ,επισης δεν ειχε καλο κλεισιμο ,αφου δεν ηγειται της σειρας καταταξης των δεικτων,αλλα απεχει ελαχιστα,αναστρεψιμο θα ελεγα,μεν,αλλα δεν αποκλειεται σημερα με το ανοιγμα ,να εχουμε διασπαση του 228 σταθερη πτωτικα,οποτε αρχιζει το προβλημα της ανοδου να παιρνει μεγαλυτερες διαστασεις.

Η εβδομαδιαι αναλυση των δεικτων,μας δειχνει δυσκολια του δεικτη να τακτοποιησει σε κανονικη σειρα ολους τους εβδομαδιαιους δεικτες.Π.Χ ο δεικτης των 4 εβδομαδων δεν εχει διασπασει τον δεικτη εξι εβδομαδων,οπως και ο δεικτης των 5 εβδομαδων.Αυτη την εικονα που παρουσιαζει ο δεικτης[ftse top 20] ,παρουσιαζουν την ιδια ακριβως και οι μετοχες που τον αποτελουν.
Σαν συνεπεια αυτης της αταξιας,εχουμε τα συνεχη πτωτικα σηματα και την αδυναμια του δεικτη να υπερβει το 239.Στην πραξη αυτο σημαινει,οτι πιθανον ρευστοποιουνται οι αγορεςτων τελευταιων εξι  εβδομαδων και πανω. Ειναι  επισης πολυ πιθανον να ρευστοποιουνται μετοχες,απο κατοχους που εχουν εγκλωβιστει στα επιπεδα του δεικτη μεταξυ 230 και 240.Αν υπαρξει καλυψη των προσφερομενων ποσοτητων,τοτε θα ξεκινησει μια νεα ανοδικη διαδρομη.Θα το παρακολουθω το θεμα και θα σας ενημερωνω.
Επαναλαμβω τα γνωστα σημεια που φυσικα σας ειναι γνωστα,διοτι τα εχω γραψει πολλες φορες.

---------------239  ενα μεγαλο εμποδιο δια τον δεικτη και ζητουμενο να διασπασθει σταθερα ανοδικα

---------------228 προσωρινον σημειον Ισορροπιας

---------------224   ειδικον σημειον διερευνησης της κινησης

---------------[220......218]  σημειον βασης με διασπαση του πτωτικα  ,ισως εχουμε περιπετεια στην ανοδικη προοπτικη

======================216 Πολυ μεγαλο εμποδιονκαι βασικο ,δεν πρεπει να διασπασθει

======================[207...200] η διασπαση του πτωτικα αναιρει κατα 75% την ανοδικη πορεια του δεικτη.Δεν μπορουμε να σκεπτομαστε ανοδο ,αν ο δεικτης διασπασει αυτο το σημειον,πτωτικα.

savil  25  Ιουνιου 2012