Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

savil Καλημερα 21 Ιoυνιου 2012


Κυριες- Κυριοι
καλημερα σας

Ολα τα γεγονοτα στην ζωη,ξεκινουν ενα συγκεκριμενο χρονο,ειναι αυτο που λεειο κοσμος [ΣΤΙΓΜΗ]. Ναι αυτο το συγκεκριμενο δευτερολεπτο η λεπτο.Αυτο το γεονος ,μπορει , να εξελιχθει σε ενα μεγαλο γεγονος ,μπορει και οχι.
Στην αγορας μας τωρα ,ενα τετοιο γεγονος ειχαμε στις 12,10 η ωρα χθες Τεταρτη 20 Ιουνιου 2012.Τι εγινε αληθεια εκεινη την στιγμη? ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ,ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ 1ον σημα ,οτι η αγορα γυρναει πτωτκκα[προσοχη οχι διορθωτικα,αλλα πτωτικα].Ο δεικτης[ftse top 20] στο ιδιο χρονο εδειχνε   234,99 μοναδες. Προσωπικα το ειδα,αλλα δεν μου επιτρεποταν, να τρομαξω κοσμο,δεν ειναι αυτη  η καλη υπηρεσια ,που μπορω να προσφερω,αλλα η επιστημονικη γνωση. Αυτο το σημα ειναι σε ισχυ ακομη. Με το χαμηλο που εκανε χθες στο 224,38 και το γυρισμα,εχουμε μια προσπαθεια ωραιοποιησης της αγορας η μπορουμε να πουμε μια προσπαθεια ακυρωσης αυτου του σηματος που ειναι καθαρα πτωτικο σημα.
Το κλεισιμο του δεικτη και η γραμμη που σας εχω δωσει απο την Βασικη αναλυση την χθεσινοβραδυνη,δεν μας δινουν πολλα περιθωρια θετικης σκεψης.Με απλα λογια ,το πτωτικο σημα ακυρωνεται .μονο αν ο δεικτης ,αμεσα σχεδον με το ανοιγμα υπερβει το 230 και δεν εχουμε νεα διασπαση του χθεσινου  κλεισιματος του.Δεν αρκει να διασπασει το 230 ανοδικα ,αλλα να διασπασει μετα καποιες ωρες και το 232   Σ Τ Α Θ Ε Ρ Α ,ως το κλεισιμο,δηλαδη ζηταμε κλεισιμο πανω απο το 230 .Εγω αυτη την αναλυση την παρακολουθω σε πολυ μικρους χρονους,[σε χρονους στιγμης],ετσι ωστε να παρακολουθω το φαινομενο στο ξεκινημα του  .Παρακολουθω με προσοχη ,μηπως η στιγμη γινει ωρες πολλες και οι  ωρες οι πολλες, ημερες και οι ημερες εβδομαδες  κ.ο.κ.
Ειναι μια πολυ κουραστικη μεθοδος,διοτι ειναι χειροκινητη,τις αποκλισεις τις βγαζω εγω και με το χερι,κανοντας συνεχως πραξεις με ενδειξεις του δεικτη στο 1' [στο λεπτο δηλαδη στιγμη].
Μη νομιζετε ,οτι ειναι ευκολη εργασια.Δεν με καλυπτουν απολυτα τα προγραμματα,που εχουν οι πλατφορμες,αυτες εχουν προγραμματα γενικα και οχι προγραμματα δια τις δικες μου επιστημονικες ιδιαιτεροτητες .Χρειαζεται μερικα πραγματα, να γινονται με το χερι ,οπως και να κραταμε στατιστικα εβδομαδιαιων αποκλισεων καθε ημερα,αφου κανενα προγραμμα δεν σου δινει [ιστορικα στοιχεια εβδομαδας ημερα- ημερα] σε μεταγενεστερο χρονο.Επομενως τα κραταμε με χειροκινητο τροπο,σαν αρχειο .

συμπερασμα
===========
Το συμπερασμα ειναι ,οτι εχουμε πτωτικη πορεια σε μικρο χρονο μετρησης.Επομενως περιμενουμε συνεχεια πτωτικη,εκτος και ο δεικτης υπερβει αμεσα το 230 και παραμεινει ολη την ημερα ,πανω απο αυτο το σημειον.Σε διαφορετικη περιπτωση η κινηση θα συνεχισει την πτωτικη της πορεια και θα συναντησει τα γνωστα μας εμποδια οπως το 216 και το 202 περιπου.

ειναι πλεον μια ανεξαρτητη κινηση πτωτικη με τα δικα της σημεια τα οποια ειναι τα εξης.

(+)....239......248......264
=======================237,62  εμποδιον  [στοχος]
 (-)

 (+)......229.......237,62
=======================[219....220]  εμποδιον πτωτικης συνεχειας
(-).....216.......202.......185.....168

Αυτο το σημειον[219..220] ειναι ενα παρα πολυ σπουδαιο σημειον.Ειναι το σημειον ,απο το οποιον ευκολα μπορει να γυρισει ο δεικτης και να δωσει την μαχη του με το μεγαλο εμποδιον το 237,62 δηλαδη στην ουσια το 239.Αν χασει το σημειον αυτο [219..220] ,θα κινηθει με τα ταχυτητα και με δυναμικη προς το 200 .Δεν ειμαι βεβαιος αν το 216  θα σταματησει τον δεικτη.Μπορει ναι ,μπορει οχι.Αν δεν σταματησει τον δεικτη το 216,τοτε η ανοδικη πορεια εχει ακυρωθει κατα 50% και μενει μονο η περιοχη του 200 σαν περιοχη τελικου συμπερασματος.Ως εκει ομως αν παμε θα εχει χαθει ενα μεγαλο κοματι απο την ανοδικη κινηση με πολλους εγκλωβισμενους .Τα συμπερασματα ειναι ευκολα νομιζω ,αν εχουμε μια τετοια εξελιξη.Επομενως η ξεκιναμε με ανοδο απο το ανοιγμα και στην χειροτερη ανεχομαστε μια περαιτερω πτωση ως το 219 ,η διαφορετικα μας περιμενει η περιοχη του 200,εκτος και το 216 εχει θεση και  λογο σε αυτη την κινηση που εκανε ο δεικτης απο το 168 στο 238 περιπου.

savil  21  Ioυνιου 2012

σημ. ευχαριστω δια το νεο ρεκορ επισκεψεων που δωσατε στο blog
ση,. τα κειμενα μου ειναι πνευματικη εργασια δικη μου αποκλειστικα και δεν επιτρεπεται η αναδημοσιευη τους χωρις την δικη μου εγγραφη αδεια και την σχετικη αμοιβη μου.
σημ.Το blog ειναι ιδιωτικος χωρος δημοσιευσης της ερευνας μου και των μελετων μου
σημ. η επικοινωνια μαζυ μου ειναι ευκολη και επιθυμητη,αλλα επωνυμη. .