Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

savil Καλημερα σας 11 Ιουνιου 2012

Κυριες -Κυριοι

καλημερα σας
καλη εβδομαδα

Πολλοι ισχυριζονται, οτι αυτη η Εβδομαδα   ειναι μια ιδιαιτερη εβδομαδα.
Το ιδιο και εγω.Δεν πιστευω στην συντελεια του κοσμου,οτι και να συμβει εκλογικα στην Ελλαδα.
Ας ειμαστε αισιοδοξοι,ας απολαυσουμε το καλοκαιρακι που ηλθε και να ειμαστε χαρουμενοι ,που υπαρχουν ανθρωποι ,που σκεπτονται το καλο μας και θελουν ,να μας βοηθησουν.Ετσι σκεπτομαι ,να απολαυσω ολη αυτη την τρεχουσα εβδομαδα.
Ας κυβερνησει οποιος θελει,εμενα με ενδιαφερει ,οτι ολοι σκεπτονται το καλο μου. Οσο δια την αγορα,σας πληροφορω ειμαστε αναγκαιοι,μας εχουν αναγκη,διοτι η ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑ Ι Κ ΟΣ  ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ.
Μας εχουν αναγκη.Ομως και αυτο οπως λειτουργει ,ειναι σαπιο,ΔΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Εγινε ο κυριος ΜΠΟ..........ΛΟΣ, προεδρος της επιτροπης,αληθεια με ποια διαδικασια?
Τελος παντων,δεν θα  ισιωσω σημερα εγω ,ολα τα στραβα αγγουρια,ουτε [ το νουρο του συλου] ερχονται αλλοι να κανουν αυτη την δουλεια.Τωρα στην δουλεια μας παραμενη η γνωστη ζωνη ,μεσα στην οποια κινειται ο δεικτης.

 (-)
-----------------179,15
-----------------176,20
(-) 

η διασπαση των ακρων σταθερα,οδηγει σε νεα ακρα.Οπως η δικη μας αγορα ειναι σε ενα κρισιμο σημειο,ετσι ειναι και ολες οι αγορες του πλανητη.Αυτο ειναι αποτελεσμα της πιθανης θελησης των εμπορων,να κλεισουν σε αυτα τα επιπεδα τιμων τις σειρες των ΣΜΕ  ληξεως Ιουνιου.Αυτο εχει προκαλεσει προσωρινη ωριμανση των δεικτων [δηλαδη ελαχιστοποιηση των διαφορων τους ].Τι θα γινει μετα την Παρασκευη κανεις μας δεν γνωριζει .Ολα ειναι ρευστα με πυθανοτητες μοιρασμενες
50%-50% πανω η κατω.

savil 11 Ιουνιου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: