Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων [μια ματια στο κλεισιμο της αγορας.] 11 Ιουνιου 2012

Κυριες -Κυριοι

Η ημερα σημερα ειναι δια να μας δωσει ενα καλο μαθημα και να ειμαστε πολυ προσεκτικοι ειδικα στα μεγαλα ανοιγματα μας ,που πολλες φορες παρασυρομεθα ολοι και μπαινουμε στον πειρασμο των παραισθησεων .
Διοτι παραισθηση ειναι να νομιζουμε σε μια ημερα θα εχουμε τετοια αποδοση,που θα φθανει δια ενα ολοκληρο χρονο.Τελος παντων χρειαζεται περισσοτερη προσοχη,αν και σημερα ,απο το πουθενα ,οι Γερμανοι πρωτοι πρωι πρωι εδειναν το σημα ενος τρελου χορου.Ενας χορος ,γυρω απο την λαμπα που φωτιζει ,και καιει τα εντομα που χορευουν στα πλευρα της.

1ον  5' λεπτο της ημερας σημερα ωρα 10.30

υψηλο 5'λεπτου     184,3
χαμηλο    ,,            177,88
κλεισιμο  ,,            183,94

τευταιον 5' λεπτον της ημερας σημερα  ωρα 17.00

υψηλο     180,28
χαμηλο   179,83
κλεισιμο 179,93

--------------------------
κλεισιμο στην Δημοπρασια 180,66

η κινηση   απο το χθεσινο κλεισιμο177,58 ως το σημερινο υψηλο και η επιστροφη του στο σημερινο χαμηλο ,εγινε  σε μια συνεδριαση.Θελει πολυ γνωση και τυχη να αποφυγει καποιος το λαθος.Και το λαθος σημερα ηταν οσοι αγορασαν στα υψηλα ημερας,χωρις να υπαρχει λογος.
Δεν τελειωσε το εργο που ξεκινησε σημερα.Εχει πολυ μελλον πιστευω.Δεν ειναι ευκολη η διαπιστωση των προθεσεων των εμπορων.Λογικα εχουμε , αλλη μια διαδρομη οπως η σημερινη.Πιεζομαστε μονο απο τον χρονο.Βλεπετε,ως την Παρασκευη πρεπει να εχουμε τελειωσει με τις εκρεμοτηρες μας και τα ανοιγματα μας.Κερδισμενοι σημερα αυτοι που ειχαν και πουλησαν ειτε με κερδος ,ειτε ρευστοποιησαν στοκαρισμενες θεσεις των. Διοτι η ΕΤΕ π.χ εχει κρεμασει πολυ κοσμο εδω στο 1 ευρω. Μηπως θυμαται καποιος ποσα εκατομμυρια κοματια εγιναν εδω στο 1 ευρω πριν λιγες ημερες?
Θα μελετησω την κινηση περισσοτερο ,στις λεπτομερειες της και το βραδυ θα σας δωσω τις σκεψεις μου μεσα απο μια νεα αναρτηση.

savil  11-6-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: