Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE /ATHEX. TOP 20 [savil] 11/6/2012


Κυριες- Κυριοι
Πριν λιγες ημερες ειχαμε αντιθετα συμπερασματα, μεταξυ μιας αναλυσης στηριζομενη στο 60' λεπτο ,δηλαδη μιας ωριαιας  αναλυσης και μιας ημερησια αναλυσης,ετσι και σημερα εχουμε την ιδια αντιθεση σαν συμπερασμα.Ειχε συμβει πριν λιγες ημερες  αυτη η εικονα στην αγορα και στον δεικτη.
Ετσι και σημερα.Κατα την  ωριαια  αναλυση ,ο δεικτης ευρισκεται σε διορθωτικη πορεια ,ενω η ημερησια μας δειχνει σταθερη ανοδικη πορεια και μαλιστα με καλυτερη εικονα ,απ΄οτι πριν λιγες ημερες.

ωριαια αναλυση [ 60']

Η εικονα οπως μας διδεται στο κλεισιμο της αγορας,μας δειχνει οτι ο δεικτης εκλεισε εξω απο την πορτα ,που οδηγει στην κολαση και ακυρωνει ολα ,οσα εκανε σημερα.Με απλα λογια,αν διασπασει ΣΤΑΘΕΡΑ πτωτικα τις 180 μοναδες,πρεπει να πουμε αντιο σε οτιδηποτε ανοδικο.Την προηγουμενη φορα ειχα δωσει δυο ωρες περιπου προθεσμια.Σημερα δεν μπορω να πω το ιδιο.Αν χασει το 180 ΣΤΑΘΕΡΑ, μπαινει σε περιπετεια και κατα 75% εχει χαθει οτι δηποτε ανοδικο.Επομενως αυριο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.


ΗΜΕΡΗΣΙΑ  ΑΝΑΛΥΣΗ

εδω ,εχουμε ακριβως  αντιθετα συμπερασματα.Ολα πανε μια χαρα,ειναι σαν να μην συνεβει τιποτα ,με το κλεισιμο ,αν και ειχαμε ενα κερι μεγαλο ,που εκλεισε στο πιο χαμηλο του σημειον σχεδον.

FTSE TOP   20                                           180,66
κμο  2     ημερων                                        179,42
κμο 6         ,,                                               178,93
κμο 3         ,,                                               178,66
κμο 5        ,,                                                178,54
κμο  4       ,,                                                178,41


Εχει διασπασει ολους τους κμο ανοδικα ο δεικτης και μερικοι απο αυτους τους προηγουμενους των.
 Δεν υπαρχει καποια διαφορα που ,να τους χωριζει μεταξυ τους.Μοιαζει με εξισωση δεικτων και απλουστα ο FTSE  ,ειναι πανω απ'ολους,σαν ενδειξη προθεσης και δυναμικης των εμπορων,αλλα ισχνη ακομη η υπεροχη του.Θα προτιμουσα να ειχε και κλεισει στο 182 και πανω.Το 182 μας δινει προοπτικη και αυτο θα αναζητησουμε αυριο απο το ανοιγμα της αγορας.Αν δεν περασουμε αυτο το σημειον σταθερα,δυστυχως ,οσο καλη και αν ειναι η εικονα στην ημερησια αναλυση ,ειναι επισφαλης δια την συνεχεια της ανοδικα.Υπαρχουν και αλλα σημεια ,που μελετω στην ημερησια αναλυση,και ολα δειχνουν συνεχεια της ανοδου.Μενει να το δουμε και στην πραξη.
Αυτα που γραφω και αναλυω ,αφορουν την εικονα που σχηματισθηκε με το σημερινο κλεισιμο της αγορας.Αναλυω εικονα και δεν κανω μαντειες ,τι θα γινει αυριο.Αυτο θα το δουμε αυριο,μετα το ανοιγμα.

(+)
--------------------------------182 


--------------------------------180
(-)
αυτη ειναι μια ζωνη τεστ ,που αν διασπασθει σταθερα πτωτικα ,χανουμε την ανοδικη προοπτικη,εστω και βραχυχρονια,αντιθετα αν περασει σταθερα ανοδικα  το 182 εχουμε ελπιδεςς πολλες δια μια καλη συνεχεια και εφοσον διασπασει ανοδικα σταθερα το σημερινο υψηλο στις 188,49 μοναδες τις επομενες ημερες.


savil  11 Ιουνιου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: