Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

savil [καλημερα] 26 Φεβρουαριου 2013



Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

Εαν οι ελεχχοντες τις αγορες ,εχουν αποφασισει να αλλαξουν  την πορεια [κατευθυνση] των δεικτων ,τοτε θα βρουν και τις πιστευτες  αιτιες,μακρυα φυσικα απο την πραγματικοτητα,που ειναι η σκοπιμοτητα [Σχεδιασμος].
Δεν εχουν να κανουν και καμια δυσκολη προσπαθεια ,εναν αριθμο αλλαζουν και αμεσως ,ερχονται ολα τα νεα δεδομενα και η νεα εικονα στο ταμπλο,μεσα απο αρχειοθετημενα προγραμματα,διαρκους ροης.
Ολα αυτα ομως πουλανε καλυτερα,οταν εχουν και την εξωθεν καλη μαρτυρια,που φροντιζουν σκοπιμα να δημιουργησουν,τοσο με εκθεσεις και αναφορες των //οικων//,η διαπρεπων αναλυτων,οσο και  με την διαμορφουμενη καθε φορα  εικονα της καθημερινοτητας που παντα εχει προβληματα. 
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ εχει και ευχαριστα ,αλλα και δυσαρεστα γεγονοτα.Αυτα ολα αποτελουν το περιτυλιγμα μιας σκοπιμοτητας,. 
Ολα για να εχουν περαση,πρεπει να εχουν  μεσα τους και την δοση της αληθοφανειας,πρεπει να γινονται ευκολα πιστευτα.
Ας ειναι και ετσι τα πραγματα,εμεις παλι θα συνεχισουμε την δουλεια μας,διοτι ,απο αυτην ζουμε και σε αυτη στηριζουμε την ζωη μας,αφου η δουλεια μας ειναι το εμποριον τιτλων και αξιων ,ανεξαρτητα απο τον τροπο που γινεται και τα καθημερινα του προβληματα.Προβληματα εχουν ολα τα επαγγελματα,επομενως και το δικο μας.

Τεχνικα στοιχεια

Ειπα χθες ,πως οι 333 μοναδες του δεικτη ftse 25 , ειναι το σημειον διαπιστωσης των προθεσεων της πλειοψηφιας.Αυτο ισχυει ακομη.
Δεν θα ειναι κατι καινουργιο ,να σας υπενθυμισω,πως αν διασπασθει το σημειον 325 καθοδικα σταθερα,τοτε η σκεψη ΛΟΝΚ ,αδυνατιζει πολυ και σιγα-σιγα βγαινει απο το σκεπτικο μας.Πολλα τα επιμαχα σημεια ,που θα περιμενουν τον δεικτη αν εχουμε αυτη την εξελιξη στην πορεια του δεικτη και της αγορας.
Δεν εχω πεισθει 100% πως η προθεση των ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΩΝ ,ειναι  η ολικη αντιστροφη της αγορας,αλλα και δεν την αποκλειω.Ειμαστε σε σημειον που εχουμε δει πολλες ανατροπες,Ειναι περιοχη ανατροπων η ζωνη τιμων[324...333]
Το σημειον 324 το εχουν οι πινακες μου ως σημειον  2ον στην καταταξη απο το υψηλον 355.
Νομιζω πως ο Φεβρουαριος θα κρατησει ενα κοματι απο την ανοδικη του πορεια.Ομως αυτο ειναι σκεψη και οχι πραγματικοτητα.

savil-alonaki
26 -02-2013  

Δεν υπάρχουν σχόλια: