Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

savil [καλημερα] 25 Φεβρουαριου 2013



Κυριες -Κυριοι
καλημερα σας
καλη εβδομαδα


Πλησιαζει η ληξη και αυτου του μηνα [ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013],.
Ο δεικτης  FTSE 25 Large Cap,εχει δωσει υψηλοτερο υψηλο ,απο τον προηγουμενο μηνα και ο Χαρακτηρισμος //Ανοδικος Μηνας//δεν κινδυνευει.
Αυτο που μενει να δουμε ειναι το κλεισιμο του μηνα .Αναλογα με το σημειον κλεισιματος θα μπορουσαμε ,να δουμε ισως τις προθεσεις και τις διαθεσεις της πλειοψηφιας των εμπορων. Οι πλειοψηφιες αυτες,δημιουργουνται και με την συμμετοχη των ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ,του Χρηματιστηριου Αθηνων.
Η ανοδικη συνεχεια της αγορας ,απαιτει καταρχην κλεισιμο ημερας ισον η μεγαλυτερον απο το κλεισιμο της Παρασκευης. Το σημειον των 333,06 μοναδων,ειναι ενα σημειον  διαπιστωσης των προθεσεων  της πλειοψηφιας.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

(+)......προς το 342,25...............344[σημειον τεστ της κινησης]

---------------------333,06 σημειον  ενδειξης των προθεσεων της πλειοψηφιας 

(-)  .......προς το 324

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Το ερωτημα αν εχουμε νεο υψηλο,τις προσεχεις ημερες η μια πορεια προς τις 300 μοναδες, 
ειναι πολυ επικαιρο και αυτο προσπαθω να, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ  ΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΜΟΥ.
Η σημερινη συνεδρια και η αυριανη,θα μας δωσουν το στιγμα των προθεσεων της πλειοψηφιας των εμπορων.Η διαπιστωση ειναι θεμα  της ημερησιας σχεσης του δεικτη ftse 25 ,με αλλους βραχυχρονιους ημερησιους δεικτες .Οι διαφορες[σχεσεις] μεταξυ των δεικτων και η διαμορφουμενη ταση αυτων των σχεσεων,ειναι αδιαψευστος οδηγος διαπιστωσης των προθεσεων της πλειοψηφιας, την ωρα της μετρησης.

savil-alonaki
25 Φεβρουαριου 2013 

σημειωση

Τα κειμενα μου ,ειναι προσωπικη πνευματικη εργασια και απαγορευεται η αναδημοσιευση τους.
Το εργο μου ειναι ερευνητικο και δεν αποτελει οδηγο εμπορικων πραξεων,διοτι υπαρχουν και συμπληροματικες πληροφοριες πλοηγησης των εμπορικων προγραμματων.Αυτες οι πληροφοριες διδονται οταν μου ζητηθουν, επωνυμως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: