Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

savil [καλημερα] 23 Φεβρουαριου 2013


Κυριες- Κυριοι
καλημερα σας

Εχω αναφερει στις αναρτησεις μου δυο  βασικες προ υ ποθεσεις ,που πρεπει ,να πραγματοποιηθουν  απο τον δεικτη ftse 25 ,δια να υπαρξει ανοδικη συνεχεια   στην διαδρομη του..

Δυσκολη περιοχη ( Α)
-------------------

 (+)
------------------------------366

 [346-366= μια ζωνη τιμων τεστ δια την πορεια της αγορας
------------------------------346 
(-)

===============================================

 Γραμμη τεστ της κινησης (Β)
----------------------------

 (+)
----------------------------------344 γραμμη τεστ της κινησης
 (-)

===============================================

Προσχεδιασμενος ενδιαμεσος  Χρηματιστηριακος κυκλος ( Γ )

------------------------370 υψηλο σημειον του κυκλου 

.............336 ΚΕΝΤΡΟ  του κυκλου

------------------------302 χαμηλο σημειον του κυκλου

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Αυτο ειναι το υλικο υποδομης των σκεψεων μου και των αναλυσεων μου . Ο δεικτης απο την αρχη του ετους ,προσπαθει να επαληθευσει ,αυτα τα δεδομενα.
Επιμενει η πλειοψηφια  των εμπορων ,απο τις πρωτες ημερες του τρεχοντος ετους,και προσπαθει να κρατησει τις συναλλαγες σε αυτα τα υψηλα  επιπεδα  του δεικτη.
Αποτελεσμα ,ολης αυτης της τακτικης ειναι, να εχουμε  τους ημερησιους δεικτες να εξισωνονται σχεδον με τους εβδομαδιαιους.Αυτο τελικα θα  δωσει μια μεγαλη κινηση καποια στιγμη  σε μια απο τις δυο κατευνθυσεις  πανω η κατω[50%-50%].
Αυτη την στιγμη ,δεν ειναι διαπιστωμενη  η κατευνθυνση. Οσο ο δεικτης κινειται κατω απο τις 344 μοναδες ,υπερτερει η σκεψη πως θα εχουμε μια μεγαλη πτωτικη αντιστροφη.
Αν ομως ο δεικτης κινειται πανω απο τις 344 μοναδες ,τοτε υπερτερει η σκεψη πως θα εχουμε μια ανοδικη συνεχεια,εστω και με αργο ρυθμο.
Να ξεκαθαρισω και κατι ακομα. Το σημειον 344 δεν μας προκυπτει επειδη ηταν το υψηλο του Οκτωβριου,αλλα ειναι ενας δικος μου  δεικτης μετρησης [ μια κινητη γραμμη], η οποια μετακινειται,δεν παραμενει σταθερα,
Με τον ιδιο περιπου τροπο εχω καθορισει και την ζωνη τιμων τεστ της κινησης ,ετσι ωστε να πλατιαζει λιγο η αποσταση  και  ο δεικτης να εχει ενα ευρος τιμων τεστ,αντι  να ειναι ενα ξερο σημειον .
Ειναι φανερη πλεον η ζημια που εχει γινει στην αρμονικη καταξη των ημερησιων δεικτων[κατ'αυξοντα αριθμο].Υπαρχει προβλημα με το κλεισιμο της Παρασκευης.Τυπικα  η μαθηματικη σχεση μεταξυ του δεικτη  και των δεικτων 5 και 10 ημερων,ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ.Επισης ο -DI(14) ειναι μεγαλυτερος απο τον αντιθετο του ,κατι που ειχε πολυ καιρο να συμβει , απο τοτε που  ηταν  στις 284 μοναδες και τοτε κρατησε μια ημερα νομιζω αυτη η σχεση.
Και αυτη η σχεση των DI ,δειχνει συνεχεια πτωτικη,με την σημερινη εικονα.
Η  μεταβολη αυτη που εκανε ο δεικτης,δεν εχει επειρεασει την εβδομαδιαια  εικονα του ,απο εβδομαδα σε εβδομαδα .Απο την κυλιομενη εβδομαδα που σας δινει η σελιδα καθε ημερα,βλεπουμε τις διεργασιες και τις μεταβολες αυτες,αλλα ακομη δεν εχουν περασει σε μετρησεις απο εβδομαδα σε εβδομαδα.
Αν ο δεικτης ΑΜΕΣΑ δεν κρατησει σταθερα κατω απο αυτον,[δεικτης>336] το κεντρο του σχεδιασμενου κυκλου δηλαδη το σημειον 336 ,τοτε με απολυτη ακριβεια θα κινηθει προς το σημειον των 302 μοναδων ,σε μια διαδρομη με απροβλεπες αντιδρασεις αμυνας και επιθεσης μεταξυ των εμπορων,μικρων και μεγαλων.
Ειμαστε ΧΡΟΝΙΚΑ και σε περιοδο  που πραγματοποιουνται  οι μεγαλες αντιστροφες  ολων των αγορων του πλανητη.Ολα εχουν την σημασια τους ,οπως και η πλειοψηφια το προγραμματα της.

savil alonaki
23 Φεβρουαριου 2013 



Δεν υπάρχουν σχόλια: