Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

savil [καλημερα ] 11 Φεβρουαριου 2013


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας
καλη εβδομαδα

Δεν χαριζει χρηματα η αγορα.
Τα ονειρα δια ευκολο πλουτισμο,δεν αρμοζουν σε εμπορους  χρηματιστηριακων αξιων,και ειδικα της Αγορας των Αθηνων.
Υπαρχει παντα ο μεγαλος κινδυνος ,διοτι η χωρα ειναι σε ασταθεια και οι εμποροι δεν εχουν ,σωστη, σταθερη  και πληρη ενημερωση . 
Ο δεικτης ftse 25  ,κανει μια διαδρομη παλινδρομησης πανω στον οριζοντιο αξονα του σημειου 355.
Βλεπουμε εδω και μερικες ωρες πιστευω την  1η φαση της παλινδρομησης.
Η κινηση ειναι ομαλη ως το σημειον 343,325717.
Τετοιες κινησεις εχουμε δει πολλες απο τον Οκτωβριο του 2012 ως σημερα.Αν υποθεσουμε πως το φαινομενο συνεχισθει ως τις 331,90278 μοναδες,πιστευω θα προκαλεσει ενα  ψυχικο σοκ σε παρα πολλους ,που ειδαν την πορτα ανοιχτη στο Χ.Α και μπηκαν να πιουν καφε και να πλουτισουν.
Ουδεις γνωριζει τον σχεδιασμο της πλειοψηφιας,αυτο ειναι το δυσκολο κοματι της οποιας αναλυσης.
Ολες οι στατιστικες πληροφοριες ,μεσω των δεικτων,καταγραφουν αυτο που εγινε και δεν δινουν σταθερο συμπερασμα, δια το τι θα ακολουθησει.Μας δινουν ενα υποθετικο ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ,παντα.
Δια την ωρα ας μελεταμε συνεχως τις αποκλισεις αν υπαρχουν και οταν αυτες μας δωσουν σημα αντιστροφης ,τοτε θα παρουμε και αναλογες αποφασεις.Η 1η φαση της παλινδρομησης ειναι η  ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ,απο το σημειον 355.Αναζηταμε το τελος αυτης της κινησης που παρακολουθουμε.Aυτο θα το δουμε ,οταν ο ιδιος ο δεικτης αρχισει ,να μας δινει σταθερες θετικες αποκλισεις ,απο καποιο σημειο και μετα της διαδρομης που ειναι σε εξελιξη.

savil-alonaki
11-02-2013  

Δεν υπάρχουν σχόλια: