Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

TEXNIKH ANAΛΥΣΗ FTSE 25 Large Cap [5 Iανουαριου 2012]


Κυριες -Κυριοι  

Οι ημερησιοι δεικτες του Δεικτη  FTSE 25 Large Cap ,σπανια ευρισκονται σε τοσο ομορφη διαταξη οπως ευρισκονται τωρα και μετα το κλεισιμο της αγορας την Παρασκευη .
Ειναι απο τις  περιπτωσεις εκεινες που χαιρεται καποιος, να τους παρακολουθει.
Εδω χρειαζεται ,ομως μετρο στην αισιοδοξια και γνωση  των ιδιοτητων των ημερησιων δεικτων.

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ ΤΗΝ 4ην Ιαναουαριου 2013

332  ημερησιος δεικτης   1 ημερας
322 ημερησιος δεικτης    5 ημερων
314 ημερησιος δεικτης  10 ημερων
307 ημερησιος δεικτης  20 ημερων
303 ημερησιος δεικτης  30 ημερων
298 ημερησιος δεικτης  50 ημερων
287 ημερησιος δεικτης  90 ημερων
287 ημερησιος δεικτης200 ημερων

Επελεξα την στιγμη που θα εκανα αυτη την αναρτηση.Περιμενα και την τελευταια εικονα  με τον δεικτη των 200 ημερων να ειναι τελευταιος στην σειρα.
Εδω εχουμε μια αυξουσα αριθμιτικη σειρα και κατ'απολυτο αυξοντα αριθμο,οπως αρμοζει σε μια τελεια εικονα μιας ανοδικης προοπτικης του δεικτη μιας αγορας.
Αυτη ειναι η ιδανικη και απολυτη εικονα μιας ανοδικης αγορας,με κριτηριο φυσικα τους ημερησιους δεικτες,ομαδοποιημενους,σε διαφορα χρονικα διαστηματα,και μας δειχνουν την συμπεριφορα της πλειοψηφιας  ιστορικα  ως και την τελευταια ημερα της διαπραγματευσης που ειναι η περασμενη Παρασκευη 4 Ιανουαριου 2013.
Η εικονα αυτη διαμορφωθηκε την Παρασσκευη στο συνολο της και μη ξεχνατε πριν λιγες ημερες ο ημερησιος δεικτης ηταν στις 309 μοναδες[τελος του 2012].
Με το περασμα του δεικτη ανοδικα απο το σημειον 325,αυτοματα δημιουργηθηκε  και η εικονα  που σας δινω των ημερησιων δεικτων.Εδω ειπαμε σταματα η σκεψη σορτ.
Με βαση Ιστορικα προηγουμενα,μπορουμε να σχηματισουμε αποψη,αλλα παντα με το ενστικτο ,οτι 
αυτο που βλεπουμε στο ταμπλο ,ισχυει ως το τελευταιο λεπτο που το διαπιστωνουμε,το επομενο κανεις δεν γνωριζει τι θα συμβει.Ολα ειναι υποθεσεις με ενα ΕΑΝ..... ,εμπρος απο κααθε υποθεση.
Δεν θα μηδενισουμε φυσικα εντελως την αξια μιας τετοιας εικονας,ειναι μια παρα  -παρα πολυ σοβαρη ενδειξη.Ειναι  σαν ενα μετεωρολογικο δελτιο καιρου ,που λεει πως παρα τα καποια μποφωρ 
ανεμου που υπαρχουν ,τα καραβια μπορουν να εκτελεσουν τα δρομολογια τους.

savil -alonaki
5 Iανουαριου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: