Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE TOP 20 [2 Νοεμβριου 2012]


Κυριες-Κυριοι

Αν τα μεγαλα γραφεια των δυνατων εμπορων ,την Παρασκευη αγορασαν 100 εκ μετοχες,δια να τις πωλησουν σε χαμηλοτερες τιμες απο το 271,τοτε η Διορθωση δεν τελειωσε.
Αυτη η σκεψη ,δεν αντεχει στην λογικη.Φυσικα υπαρχει περιπτωση να εχουμε πτωτικες συνεδριες τις επομενες ημερες.Ομως δεν πιστευω θα συμβει αυτο.Βαζω μονο μια προυποθεση δια λογους αρχης.Το 100% σαν ποσοστο, οτι τελειωσε η διορθωση, απαιτει να εχουμε αμεση και σταθερη διασπαση  ανοδικα του σημειου των 300 μοναδων.Προσωπικα πιστευω θα συμβει και το φωτακι που προχθες εγραφε πτωση ,τωρα δεν  φωτιζει  πλεον αυτη την λεξη,εσβυσε.Σε λιγο πιστευω θα αναψει και θα γραφει ανοδος,ομως τυπικα θα περιμενουμε ο δεικτης να υπερβει τις 300 μοναδες δια λογους αρχης ,οπως ειπα.Μας γεμισε πληροφοριες η κινηση απο το 344 εις το 271.Τιποτα δεν ηταν τυχαιο.Πολλες πληροφοριες δια  την πορεια του δεικτη απο εδω και εξης και φυσικα με απολυτη και επιστμονικη συνδεση δια ολη του την πορεια ως το 168 και το προχθεσινο 271. Ολοι οι μελλοντικοι κυκλοι πλεον ειναι στα χερια μας και με αποδειξεις επιστημονικες.οπως παντα αναφερουμε.
Αυτα θα τα γραψω και θα τα πουμε ,μετα την υπερβαση των 300 μοναδων απο τον δεικτη ftse top 20.
Δεν ξερω ,πως συμβαινει η ιδια η κινηση ,να σου δινει ενα πολυχρονο και μεγαλο δρομολογιο που θα κανει.Ολα τωρα ερχονται και δενουν απολυτα.Τιποτα δεν ειναι τυχαιο.Οι βασικοι σταθμοι της κινησης, εχουν συσχετισμο με τον προγουμενο και τον επομενο σταθμο.Εμεις  σαν απλοι εμποροι ,τις περισσοτερες φορες δεν γνωριζουμε αυτη την σχεση.
Αυτο που μενει απο την επικοινωνια μας αυτη την τελευταια δια σημερα 4 Νοεμβριου 2012,ειναι οτι εκτος απροοπτων συνθηκων και εκτακτων καταστασεων,θα ζαλιστουμε ισως απο την πορεια  του δεικτη που μας περιμενει.

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
==================

1Νοεμβριου 2012                   2Νοεμβριου 2012
=============                ==============
υψηλο         296                    υψηλο          294
κλεισιμο     274                     κλεισιμο      294
χαμηλο       271                     χαμηλο         272

δηλαδη 100% αντιστροφη σε χρονο μιας συνεδριας

31  Οκτωβριου 2012              5 Νοεμβριου 2012
===============            ==============
υψηλο         309                               ?
κλεισιμο     293                                ?
χαμηλο       285                                ?

Αν οι μεγαλοι  εμποροι,ακολουθησουν την ιδια τακτικη ,λογικα  τοτε θα επαναλαβουν ,αυτο που εκαναν την Παρασκευη  την  πληρη αντιστροφη της ημερησιας κινησης της 31ης Οκτωβριου 2012,τα υπολοιπα  μετα ειναι ολα παρα πολυ ευκολα να γινουν.
Επομενως το ζητουμενο ειναι η πληρης αντιστροφη της κινησης της 31ης Οκτωβριου 2012.Αυτο νομιζω επιβαλλει η εμπορικη τακτικη των δυνατων συναδελφων εμπορων,αν ερμηνευω σωστα τις κινησεις των.
Προσωπικα πιστευω θα γινει και μαλιστα αμεσα, διοτι η πιεση ειναι μεγαλη ,δεν υπαρχει χρονος και οι υποχρεωσεις του δεικτη ειναι παρα πολλες και μεγαλες.Εχει ισως μεγαλο ταξιδι.

Προ υ ποθεση των παντων δια λογους αρχης η διασπαση σταθερα και ανοδικα των 300 μοναδων.

savil
4 Νοεμβριου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: