Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE TOP 20 16-11-2012]


Κυριες-Κυριοι

Παρασκευη σημερα 16 Νοεμβριου 2012 και ετοιμαζομαστε ,δια τις αργιες των Χριστουγεννων που ερχονται μετα απο μερικες  ημερες..Ελαχιστος χρονος απομενει να κλεισει η χρονια. Οι ογκοι που βλεπουμε να γινονται τις τελευταιες ημερες,σηματοδοτουν μια πιθανη αδρανεια μετα το τελος του τρεχοντος μηνος.
Η αγορα ολοκληρωνει την προετοιμασια της δια το Νοτιο Πολο,εκτος απροοπτου.Τιποτα δεν μας δειχνει,ανοδικη προδιαθεση σημερα.Μισο βημα ακομη κατω και ολα θα εχουν παρει το δρομο τους.
Σημερα ειχαμε ακομη μια ενδειξη,δια μια πορεια του δεικτη κατω και απο τις 250 μοναδες.Φυσικα δεν ξερουμε τον χρονο,ισως να καθυστερησει λιγο και οσο μπορει.Πρωτος στοχος νομιζω ειναι η περιοχη[ 250...260]
Οι τραπεζες γονατιζουν την αγορα και τον δεικτη.Τα διαγραμματα τους δειχνουν  την απελπισια των μετοχων τραπεζικων τιτλων.Εχουν διαλυθει τα παντα,οπως δειχνουν τα σχεδιαγραμματα.Βεβαια θαυματα γινονται ,αλλα θελουν και θαυματοποιους.

(+)
------------------300
(-)

Η γραμμη που αλλαζει την εικονα και την πορεια της αγορας ,σας ειναι γνωστη.Ειναι εκει και ειναι οι 300 μοναδες.

Ημερησιος δεικτης 252 ημερων=299 μοναδες ειναι και αυτος εκει,σαν ενα δευτερο πιστηριον..

Η ανοδικη  και ΣΤΑΘΕΡΗ διασπαση του σημειου ανοδικα ,αλλαζει την πορεια και την εικονα της αγορας. ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ο δεικτης καποια στιγμη θα ξεκινησει δια πολυ νοτιες περιοχες.

(+)
---------------------268  μηνιαιος δεικτης 5 μηνων
(-)

αυτο ειναι το σημειον εμποδιον δια τον δεικτη.Το εχει διασπασει επιπολαια ,με αποτελεσμα να γυρνα εντονα ανοδικα.
Η διασπαση που χρειαζομαστε πρεπει να ειναι δυνατη και χωρις αμφιβολιες.Η διασπαση αυτη πιστοποιειται,αν το 268[ μεσος  δεικτης 5 μηνων],διασπασθει απο τον ημερησιο δεικτη  5 ημερων.,Ο ιδιος δεικτης εχει διασπασει  ΚΑΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ και τον εβδομαδιαιο δεικτη 5 εβδομαδων. 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ  16-11-2012

---------------------293 Μεσος  εβδομαδιαιος δεικτης 5 εβδομαδων

---------------------281 Μεσος ημερησιος δεικτης      5 ημερων

---------------------268 Μεσος μηνιαιος δεικτης        5 μηνων.

Εδω λοιπον βλεπουμε καθαρα ,τι εχει κανει ο Μεσος ημερησιος δεικτης 5 ημερων και τι καλειται να κανει τις προσεχεις ημερες,.
Μετα φυσικα την διασπαση του μηνιαιου ,απο τον ημερησιο ,καποια στιγμη ,θα περιμενουμε να κανει το ιδιο και ο μεσος εβδομαδιαιος δεικτης 5 εβδομαδων.Θα πρεπει δηλαδη και αυτος να διασπασει σταθερα και καθοδικα τον μεσο δεικτη 5 μηνων,οπως και αν εχει διαμορφωθει.
Μεσα απο αυτες τις διασπασεις ,μπορουμε πολυ ωραια και με ασφαλεια να παρακολουθουμε την πορεια της αγορας και του δεικτη.Φυσικα μπορουμε,να μετρουμε και αποκλισεις.Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΝ ,ΜΑς ΔΕΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩς ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ.
ΤΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗς ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΡΙΑΚΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΠΡΟς ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΑΥΞΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΡΕΙΑς ΤΟΥ ΔΕΙΚΤΗ.

savil
16   Νοεμβριου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: