Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

savil // καλημερα // 23 Ιουλιου 2012


Κυριες Κυριοι
καλημερα σας
καλη εβδομαδα

Γραμμη τεστ της κινησης [ γραμμη savil]

Σας εδωσα χθες μια γραμμη //τεστ// και θελω να σας εξηγησω πως δουλευει και τι μας χρειαζεται.
Η γραμμη αυτη ειναι εναςς ειδικος δεικτης καταλληλος.δια συνθηκες που βιωνουμε σημερα στην αγορα.Η αγορα σημερα προσπαθει να μας αποδειξει ,οτι και η ιδια προσπαθει ,να αλλαξει την μοιρα της[πορεια της],προς το καλυτερο.Αυτη η διαδικασια μπορει, να κρατησει περιπου κοντα στις 25 εβδομαδες.Κατα την διαρκεια αυτη ,μερικες μετοχες,υπερβαινουν μια γραμμη,που τις χωριζει με το παρελθον τους.Αν αυτη η γραμμη //τεστ//,διατηρηθει σταθερα κατω απο την τιμη της μετοχης,τοτε η μετοχη θα εχει αλλαξει την πορεια της προς το καλυτερο .
Ας παρουμε  σαν παραδειγμα την μοναδικη μετοχη ,αποσες εχω  αναλυσει,[ΙΝΤΡΑΛΟΤ],η οποια εχει  διασπασει προσφατα την γραμμη τεστ [0.88],αισθητα και μαλιστα μετα απο διορθωση.Την διεσπασε δυο φορες ανοδικα και προσπαθει να απομακρυνθει απο αυτη την περιοχη.
Τι θα κανει η μετοχη ειναι αλλο θεμα αυτο, η τι τιμες θα παρει κ.τ.λ,ολα αυτα ειναι μια αλλη δουλεια.Η γραμμη τεστ μας δειχνει ,οτι η μετοχη κινειται στο θετικο κοματι της ζωης της.Το πως θα χρησιμοποιησει ο καθενας το [σημειον τεστ] ,ειναι προσωπικο του θεμα,ειδικοτερα,αν το χρεισημοποιησει ως σημειον επιθεσης στην μετοχη η ως σημειον αμυνας.
Οι γραμμες που σας εδωσα χθες ,ηταν μια προσφορα,δια να προσανατολιστειτε ,και να διαγνωσετε ,τι ειναι οι σημερινες τιμες που βλεπουμε στο ταμπλο,δηλαδη ποσο απεχουν απο την// γραμμη τεστ//.
Η //γραμμη τεστ/,μπορει σε λιγο να , μην χρειαζετα,αν τα πραγματα εχουν παρει μια τετοια πορεια,που δεν αμφισβυτεται το ειδος της πορειας[πτωτικη η ανοδικη].Παντα ομως θα μας βοηθα,διοτι η πυξιδα παντα χρειαζεται,ακομη και αν ο καιρος ειναι αιθριος και η διαδρομη γνωστη.
Αυτη η //γραμμη τεστ // ειναι μια σκληρη γραμμη,ειναι γραμμη πολλων απαιτησεων,δια να διασπασθει   ανοδικα η καθοδικα, ,αλλα κυριως σταθερα,Αν η διασπαση ειναι σταθερη ,διαρκει αρκετο χρονικο διαστημα,μετα μια παρατεταμενη παραμονη της μετοχης ,κατω απο την// γραμμη τεστ//..Ειναι μεταβλητη  γραμμη,διοτι καθε φορα,αναπαραγεται,απο τις τιμες που παιρνει μια μετοχη η ενας δεικτης.

savil   23 Ιουλιου 2012.