Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων(r)[η αγορα τωρα 12,14 η ωρα] 23-7-2012


Κυριες Κυριοι

Εχουμε μια διορθωση στην διορθωση.Μεγαλο κερι στην αρχη και μετα μαζεμα,της καταστασης.
Ειχα μιλησει δια την παγκοσμια ημερα  γυρισματος των αγορων ,οτι πιθανον να ηταν η περασμενη Παρασκευη ,οταν οι δεικτες εφθασαν σε σοβαρα σημεια,οπως σας τα ανακοινωσα.Αν αυτο ειναι η αρχη μιας παγκοσμιας πτωτικης πορειας ,ετσι ωστε οι αγορες να γραψουν τα χαμηλα δωδεκαμηνου απο καλοκαιρι σε καλοκαιρι,τοτε και εμεις σε καποια βαθμο ,θα συνταχθουμε μαζυ με τις αλλες αγορες,παρολα τα προβληματα μας.Μια διορθωση με χαμηλους ογκους ,παντα ειναι αναστρεψιμη  και αποτομη πολλες φορες.Εχουμε το κλεισιμο της 2ης εβδομαδας ,οπως σας ειπα χθες βραδυ στο 213,...
Βεβαια το σημειον ελξης ειναι το σημειον ΘΑΥΜΑ 202 η 205 η 197 ,καπου εδω ισως φθασουμε,αν ολες οι αγορες βρισκονται σε καθοδικη προγραμματισμενη πορεια.
Παρατηρουμεν το ΕΥΡΟ ,διοτι δια  το ευρο  γινεται ολη αυτη η ιστορια.Να σωθει η παραγωγικος ιστος της ζωνης του ευρο με μια σχεση 1=1.Ανοιγουν Σαμπανιες κρυφα οι κυβερνητες τις Ευρωπης και ειναι ετοιμοι να μαυροφορεθουν  ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ  ΟΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ.
Να δειτε ,που ολοι θα φερουν χρημα στο Ευρωπα ι κο Ταμειον,Χρηματοπιστωτικης ανασυγκροτησης,διοτι ειναι σχεδον αδειο .Τα 500 δις ,δεν φθανουν ουτε για παγωτα ,οχι να ειναι και ταμειον χρηματοπιστικης σταθεροτητος της Ευρωπης[ζωνη του ευρο].
Υπομονη να δουμε διαθεσεις και αποτελεσματα,ετσι και αλλιως χρειαζομαστε ενα τριημερο ,δια να επιβεβαιωθει η κινηση και η κατευθυνση της.
 Προσοχη στις επιλογες.Οχι τζογαρισμα.

savil  23-7-2012