Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

savil //καλημερα// 20 Ιουλιου 2012


Κυριες  -    Κυριοι
καλημερα σας

Με πολυ μεγαλη ευκολια,ο δεικτης περνα ποτε στην ζωνη πωλησεων και ποτε στην ζωνη αγορων.
Το προηγουμενο συντομο χρονικο διαστημα,ηταν περισσοτερο σταθερος οταν διασπουσε την γραμμη πορειας.
Αν  δηλαδη ειχε κανει μια διασπαση της γραμμης πορειας [γραμμης τεστ της κινησης], αυτη 99% ηταν αληθης δηλαδη συνεχιζε την πορεια.
Τωρα δεν συμβαινει το ιδιο μετα την 5ην Ιουνιου 2012.Θεωρω τον εαυτο μου αρκετα εμπειρο και ομως ακομα και εμενα δυο φορες με δαγκωσε  ο φιλος μου ο ftse top 20,σε δυο αναλογες ψευδεις διασπασεις.
Υπαρχουν χρηματα και αρκετα απο τους αναγνωστες μου ,ζεστα και αχνιστα,αλλα δεν τολμω ,μετα τα δυο παθηματα να δωσω το σημα ,να μπουν στην αγορα.
Θελω να πω με αυτο ,οτι ο μικρος τζιρος,που εχουμε στην αγορα,ενα μερος της αιτιας  οφειλεται ,στην ασταθεια του ιδιου του δεικτη ,ο οποιος στην ουσια απο τις 29 Ιουνιου ειναι σχεδον ακινητος.Κινειται σε μια μικρη διαδρομη,κανει συνεχως ψευδοδιασπασεις ,σοβαρων δεικτων και μετα  ελιμενιζεται εδω και πολυ καιρο στο λιμανι του( 224-227) .(+ -).
Ολοι λοιπον περιμενουμε να δουμε ,τι θελει να κανει.Δεν υπαρχουν χρηματα δια καψιμο,αλλα δια κερδοφορο εμποριο.

Γραμμες

(+)
---------------------------221  Γραμμη πορειας του δεικτη
(-)  

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
(Α)
ανοδικη κινηση

 ----------------------------[242....244] τελευταιο εμποδιο στην ανοδικη κινηση

 ----------------------------238 εμποδιον στην ανοδικη κινηση

 ---------------------------236,58 εμποδιον στην ανοδικη κινηση

 -----------------------------[232-233] εμποδιον στην ανοδικη κινηση


----------------------------229 εμποδιον στην ανοδικη κινηση

ολα αυτα τα εμπδοδια ,ειναι εκει δια να σταματησουν την πορεια του δεικτη και με προθεση να τον στειλουν στην αφετηρια του η την αρχικη 168 η καποια ενδιαμεση ,οπως το 202.

(Β)
καθοδικη κινηση

Αν εχουμε καθοδικη διασπαση και  σταθερη της γραμμης πορειας (τεστ) τοτε ο δεικτης θα κινηθει προς την τελευται αφετηρια του το 202.Θεωρω το 215 ενα μικρο ενδιαμεσο σταθμο ,που δεν με εχει πεισει το σημειον 216  δια τον ρολο που θα μπορουσε να εχει ,διοτι οπως σας εχω πει ενα παρα πολυ σοβαρο σημειον ,που υπο αλλες συνθηκες θα ειχε στειλει τον δεικτη στο 264 και οχι μονο.Ποτε δεν ειναι αργα .
Θελω επισης να σας υπενθυμισω,οτι η παραμονη του δεικτη στο υψηλον σημειον περιπου δια ενα μηνα απο την 5ην Ιουνιου 2012,δεν ειναι και ο,τι το καλυτερο ,που να μας οδηγει σε σκεψεις,με ανοδικη σταθερη προοπτικη σαν 1η προτεραιοτητα του δεικτη .Αυτο ερευνουμε τωρα ,οι αποφασεις θα ελθουν μετα,οταν οριστικοποιηθει η σταθερη διασπαση της Γραμμης πορειας του δεικτη.

savil  20  Ιουλιου 2012