Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

savil //καλημερα// 18 ιουλιου 2012


Κυριες   Κυριοι
καλημερα σας

Χθες βραδυ εκανα,την αναρτηση με την αναλυση της ημερας.Χρησιμοποιησα το καλυτερο διαγνωστικο επιστημονικο εργαλειο τους δεικτες.Ειδαμε ,οτι οι συναδελφοι εμποροι των τελευταιων (6 ) εξι  κυλιομενων ημερων ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ,με τα παροντα επιπεδα τιμων των μετοχων και επομενως και του δεικτη.Ετσι διαμορφωνεται μια εξισωση των δεικτων της μορφης

[ftse 20=δ1=δ2=δ3=δ4=δ5=δ6=223]

αυτο ειναι το γενικο συμπερασμα.Διαφορες,μερικων δεκαδικων ,δεν επειρεαζουν την αληθεια του φαινομενου.

Τωρα θα σας δωσω μια αλλη ομαδα δεικτων ,ξεκινωντας σχεδον απο τον μεγαλυτερο της προηγουμενης ομαδας

στατιστικα στοιχεια δεικτων

δεικτης                 10     ημερων            223,94
δεικτης                 50          ,,                 223,90
δεικτης                   5          ,,                 223,46
ftse   top               20          ,,                  222,27
δεικτης                 20         ,,                  221,38
δεικτης                 30         ,,                  220,07

εδω εχουμε μια αλλη ομαδα δεικτων,μεγαλυτερου δειγματος ημερων και βλεπουμε,οτι η ομαδα των 50 ημερων συμφωνει απολυτα με την εξισωση της μικρης ομαδας στο 223.

Αυτη η ομαδα του δειγματος ,περισσοτερων ημερων,χρειαζεται ,λιγο χρονο ακομη ,δια να εχει μια περισσοτερο εξισωμενη τιμη.Δεν ειναι απαραιτητο ,να γινει αυτο,οι διαφορες ειναι ελαχιστες,τοσο στην βραχυχρονιο ομαδα των δεικτων[1ημερα.......εως 6 ημερες] ,οσο και στην  μεσοπροθεσμη ομαδα των δεικτων απο[ 1ημερα.......εως 50 ημερες].
Απο την μεσοπροθεσμη ομαδα λειπει ο δεικτης των90 ημερων που ευρισκεται στο 239]
Το χρονικο διαστημα απο 1/2.........26/6/2012 ,στην ομαδα των μεσοπροθεσμων ειχαμε και τον δεικτη των 90 ημερων και οι αποφασεις μιας εξισωσης ,δεν χωρουσαν αμφισβυτηση.Ειδαμε πως εξελιχθηκε στην συνεχεια η πορεια της αγορας και με διαρκεια,οπως συνηθως συμβαινει σε τετοιες περιπτωσεις.Σημερα  δεν τον εχουμε τον δεικτη και ειναι πραγματικα ζητουμενο.Ειδαμε η βραχυχρονια ομαδα και ο ιδιος ο ftse top 20 ,ειχαν μαζυ του μια συναντηση στο 241,και μετα οι δρομοι τους χωρισαν αποτομα και σταθερα.Μπορει να ηταν [το τελευταιο φιλι].
Συμπερασμα
το φαινομενο της εξισωσης των δεικτων ,δινει κινηση μη προβλεψη ,πριν εκδηλωθει.Οταν εκδηλωθει  η πορεια που παιρνει ο δεικτης εχει μεγαλυ διαρκεια. Ευρισκομαστε σημερα ενωπιον ενος τετοιου φαινομενου συμπεριφορας των εμπορων,τοσο βραχυπροθεσμων τοποθετησεων,οσο και μεσοπροθεσμων.Εαν  ο δεικτης ξεκινησει πτωτικη διαδρομη κατω απο το 219 η διαδρομη αυτη θα εχει διαρκεια,συμφωνα με τα δεδομενα που εχω συγκεντρωσει,σαν συμπεριφορα των εμπορων.
Αν συνεχισει ανοδικα ,τοτε ο δεικτης των 90 ημερων στο 239 η θα ενταχθει στην βραχυπροθεσμη  και μεσοπροθεσμη ομαδα των εμπορων και επομενως θα στηριζει στο μελλον την ανοδικη προσπαθεια [με αγορες φυσικα],η δεν θα ενταχθει και θα απωθησει[με πωλησεις φυσικα] τους δεικτες της μεσοπροθεσμης ομαδας και φυσικα και της βραχυπροθεσμης. Παρακολουθω την συνεχεια του φαινομενου ,οπως και εσεις.Αυτη η εξισωση ,μοιαζει σαν ενα μυστικοσυμβουλιο των δυο ομαδων των εμπορων.Θα αποφασισουναν θα επαναλαβουν ,μια νεα προσπαθεια να πλησιασουν και να ενταξουν στην ομαδα τους  και το δεικτη 90 ημερων,η θα συνεχισουν τον δρομο τους ο καθε ενας ξεχωριστα ,προς το νοτο . ,αν θα κανουν μια δευετρη προσπαθεια
Οι οριστικες μας αποφασεις,πρεπει να παρθουν ,μετα την λυση του φαινομενου.

savil  18 Ιουλιου 2012