Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων (r)[επικαιροτητα- ΑΛΦΑ τραπεζα]


Κυριες  Κυριοι

Αποτυχια 100%,δια την Αλφα τραπεζα,η προταση συνεργασιας η εξαγορας της Εμπορικης τραπεζας.
Αν αποτελει δικο της στοχο[πολυ αμφιβαλλω αν ειναι δικη της πρωτοβουλια],τοτε κριμα  δια το μπιζνες πλαν που σχεδιαζουν .Δεν ξερω αν αποτελει,δικη της πρωτοβουλια,η ειναι πακεττο με το 1.9 δις που της εδωσε το Τ.ΧΣ..
Δεν εχουν καταλαβει ακομη ,πως ειναι σημερα η οψη μιας νεας τραπεζας με μελλον.Η παλαια τραπεζικη οψη,ειναι μονο δια τα μουσειον, η δια χωρες που τωρα ανακαλυπτουν πως υπαρχει   ηλεκτρικο φως.
Οι συνχρονες τραπεζες,ειναι αορατες και παντου και δεν ασχολουνται ,κυριως με  {την εισπραξη των λογαριασμων της ΔΕΗ κ,τ,λ].
Ειναι ευκαιρια ,να αναμορφωθει το πεπαλαιωμενο τραπεζικο μας συστημα,που γερασε και τελειωσαν τα ψωμια του,αλλα δυστυχως γυρναμε παλι 100χρονια πισω.

θα δωσω το βραδυ περισσοτερη αναλυση,δια την τραγωδια που περιμενει την Αλφα Τραπεζα,αν συνεργαστει με τους Γαλους.//οικια βουλησει//, δηλαδη με δικη της θεληση Θα προκειται πραγματικα για τραγωδια.

savil  31 Ioυλιου 2012

σημ.

και δια το προηγουμενο ντηλ με την ευρωβανκ ,το ειχα χαρακτηρισει ατεριαστο ,περσυ τον Αυγουστο, και δεν θα ειχε αισιο τελος ο αραβωνας.
Ενας αραβωνας με δικαστικες διεκδικησεις στο τελος,διοτι η νυφη τοσκασε.