Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων (r)[ το κλεισιμο της αγορας σημερα 17 Ιουλιου 2012]


Κυριες    Κυριοι

Νομιζω ,ολες οι μετοχες εχουν παρει την πορεια τους,συμφωνα με αυτο που ειναι σαν αξια.Η πορεια του δεικτη,το ιδιο με αυτο που αντιπροσωπευει.

ftse  top 20   222,27 εδω εκλεισε σημερα 
(+)
-----------------222


-----------------220 
(-).......202......


[222....220] μια λωριδα   υποστηριξης του δεικτη,να μην χασει το επιπεδο 220 +.
Δεν ξερω αν αντεξει. Δεν ειναι και ο ΟΛΥΜΠΟΣ ,οπως σας ειπα και χθες.Μια μικρη λωριδα υποστηριξης του δεικτη.Οι σκοπιμοτητες  γνωριζουν  αν αντεξει αυριο  η λωριδα και να σταματησει το δεικτη εδω..Ομως το προσωπο της κινησης της αγορας ,εχει ενα προσωπο χλωμο,μοιαζει να εχει προβλημα υγειας.
Αναπηρη παρουσια,μπροστα στην δυναμικη αλλων εποχων.Ετσι μοιαζει η σημερινη οψη του δεικτη,αρωστη και αναπηρη.Ελπιζουμε να γινει καλα καποια στιγμη,αλλα χρειαζεται την φροντιδα,αυτων που ειναι υποχρεωμενοι να φροντιζουν την αγορα.
Δεν υπαρχει καμια υποστηρηρικτη δυναμη  του δεικτη κατω απο το 220.Απολυτως καμια.
Ουτε  stop  υπαρχουν.Ολα τα στοπ τον ακολουθουν πλεον ,αν διασπασει το 220 σταθερα.Φυσικα καθε αγορα,μπορει να αντιστρεψει την πορεια της.Συμφωνω απολυτα.Πρεπει μονο κατι να αλλαξει,διαφορετικα κανενα τιμονι δεν γυρνα 360 μοιρες απο μονο του.
Δεν μας εχει δωσει πολλα στοιχεια η σημερινη ημερα.Ομως εστω και αυτα τα λιγα ,θα τα μελετησω και το βραδυ ,θα γραψω την αναλυση ,που γραφω καθε βραδυ,

savil 17-Ιουλιου 2012.