Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

[η μελετη μου] TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX.TOP 20[13-3-2012]

Τοτε σας μιλουσα δια ενδειξεις[περιτου1986].Σημερα εχω αποδειξεις δια αυτο. Μπορει να μην πηγε η ΕΤΕ στο 0,76 ,αλλα στο 0,89.Πιστεψτε με ,το ειχα και αυτο το νουμερο ακριβως.Λιγη σημασια εχει ομως,αν λαβετε υποψιν, ποτε γραφτηκε αυτη η αναρτηση.Ολα ηλθαν οπως τα περιμενα.Εσεις φυσικα πρωτοι τα διαβασατε,αλλα που να χωρεσουν ολα αυτα στην καθημερινη δουλεια μας.Ειναιη στιγμη που επειρεαζει και εμενα. Η λογικη δεν μπορει να συμβαδιζει με την πραγματικοτητα,διοτι η σκεψη ειναι ανεξοδη ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και αμυντικη[χωρις κοστος σαν σκεψη],ενω η πραγματικοτητα ,εξαγοραζεται με χρηματα.
Διαβαστε αυτες τις αναρτησεις ως επαναληψη,διοτι ειναι η αφετηρια της κινησης και το 168 το τελος,προσωρινο η οριστικο ,αυτο θα σας το δωσω αλλη φορα και με στοιχεια.Επισης η επαναληψη τους εχει εκπαιδευτικη σημασια,διοτι ειχαμε το ιδιο φαινομενο συμπεριφορας των εμπορων,τοσο στο 306 ,οσο και στο 178.Δεν ειναι τυχαια συμπεριφορα αυτη.Ειναι η αποφαση της πλειοψηφιας των εμπορων.Οταν εχουμε τεοιες αποφασεις,παντα προηγειται η εξισωση των δεικτων,οπως σας τους εχω αναφερει οολλες φορες σαν φαινομενο.

savil  17- Ioουνιου 2012


TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20 [savil ]: TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX.TOP 20[13-3-2012]: Φιλοι μου γεια σας Η πτωτικη διασπαση των 300 μοναδων στον εικοσαρη σηματοδοτει εξελιξεις Σημερα ξεκινησε η 10η εβδομαδα απο την εναρξη...